avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... rezidenta romana prin casatorie
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

rezidenta romana prin casatorie

Sunt cetatean roman cu rezidenta in USA si sunt casatorita cu un cetatean din uzbekistan. Poate sotul meu obtine rezidenta permanenta romana daca noi locuim in USA?Si daca da care ar fi procedura?
Cel mai recent răspuns: amrrr , utilizator 21:55, 11 Noiembrie 2010
nu poate,trebuie sa va mutati impreuna aici,pe urma din o.r.i fac o vizita la voi ca stati pe bune impreuna,ca nu e casatorie de convenienta,platiti asigurare medicala si alte dureri de cap,el poate sa vine usor ca membru de familia pentru 90 zile.dar nu ia permis de sedere usor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)
Drept la munca ruxandra1 ruxandra1 buna ziua.as dorii sa intreb,daca sotul meu,cetatean algerian,posesor al unui permis de sedere temporara pe teritoriul Romaniei,are drept legal la munca in ... (vezi toată discuția)
Permis sedere temporara stephenlucena stephenlucena Buna ziua Sunt cetatean brazilian casatorit de curand in Romania. imi puteti spune ce acte am nevoie pentru obtinere permis sedere temporara in Romania si ... (vezi toată discuția)