avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Stimate doamne si domni,va rog sa ma ajutati prin raspunsuri cat mai explicite si concrete pentru a rezolva urmatoarea problema:sunt proprietarul unui apartament obtinut printr-o executare silita in urma careia lucrurile vechilor proprietari au fost preluate de mine printr-un proces verbal si au ramas in apartament.I-am instintat sa vina intr-o anumita data sa-si ia lucrurile.de aici incolo nu stiu cum sa procedez ca sa fie bine mai ales ca acestia sunt foarte violenti si au si declarat ca atunci cand o sa-si ia lucrurile o sa ma dea pe mine afara ,sa ramana ei ani buni, asteptand dupa hotarari judecatoresti,lucru ce s-a si intamplat anterior.Va rog ,sfatuiti-ma ce sa fac!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:44, 9 Noiembrie 2010
In situatia mentionata,cand proprietarii bunurilor prezinta comportament violent si nu inteleg sa isi ridice bunurilel cu scopul eliberarii spatiului cu destinatia de locuit al carui proprietar sunteti,va revine obligatia sa notificati cu termen concret persoanele in cauza,pentru a elibera spatiul
In final,pentru solutionare ,urmeaza sa promovati actiune in instanta impotriva vechilor proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu madutzae madutzae Cu ceva timp in urma am luat in spatiu pe perioada nedeterminata o persoana, care si-a facut si buletin pe adresa mea(10 ani perioada standard).Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Stau cu chirie si am ceva probleme. cum procedez? roxyshor roxyshor Buna. Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Stau cu chirie intr-un apartament cu doua camere. Eu stau intr-o camera si in camera cealalta sta un ... (vezi toată discuția)
In seama cui cad cheltuielile? lia19. lia19. Suntem chiriasi intr-o cladire.Cine are obligatia de a plati verificarea sistemului de electricitate,prize...etc?Noi sau proprietarul????Va multumesc (vezi toată discuția)