Stimate doamne si domni,va rog sa ma ajutati prin raspunsuri cat mai explicite si concrete pentru a rezolva urmatoarea problema:sunt proprietarul unui apartament obtinut printr-o executare silita in urma careia lucrurile vechilor proprietari au fost preluate de mine printr-un proces verbal si au ramas in apartament.I-am instintat sa vina intr-o anumita data sa-si ia lucrurile.de aici incolo nu stiu cum sa procedez ca sa fie bine mai ales ca acestia sunt foarte violenti si au si declarat ca atunci cand o sa-si ia lucrurile o sa ma dea pe mine afara ,sa ramana ei ani buni, asteptand dupa hotarari judecatoresti,lucru ce s-a si intamplat anterior.Va rog ,sfatuiti-ma ce sa fac!Va multumesc!
In situatia mentionata,cand proprietarii bunurilor prezinta comportament violent si nu inteleg sa isi ridice bunurilel cu scopul eliberarii spatiului cu destinatia de locuit al carui proprietar sunteti,va revine obligatia sa notificati cu termen concret persoanele in cauza,pentru a elibera spatiul
In final,pentru solutionare ,urmeaza sa promovati actiune in instanta impotriva vechilor proprietari
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Luare in spatiu
madutzae
Cu ceva timp in urma am luat in spatiu pe perioada nedeterminata o persoana, care si-a facut si buletin pe adresa mea(10 ani perioada standard).Mentionez ca ... (vezi toată discuția)