avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
TEMATICA EXAMENULUI O GASITI PE SITE-UL BAROULUI ARGES. ACOLO E INCLUSA SI PROBA OEPA
ioana mary a scris:

TEMATICA EXAMENULUI O GASITI PE SITE-UL BAROULUI ARGES. ACOLO E INCLUSA SI PROBA OEPA

Asta am vazut! Dar intrebarea e: testul grila va fi doar din OEPA sau din toate cele 5 discipline?

Care este rolul testului grila ? Chiar nu inteleg, cu toata bunavointa mea. Care va fi tematica acestui test ? Adica dam primul test din aceeasi tematica apoi mai dam unul ca sa se convinga ca stim ? Lamuriti-ma si pe mine !?Din ce materie se da acest test grila ? Sincer asta e total neprofesionalism din partea UNBR, acesti juristi de baza a sistemului juridic roman, si din cauza asta suntem unde suntem. Este posibil sa dea dovada de atata nepasare printr-un text atat de ambiguu ? Halal avocati

Te mai mira ceva in Romania sau ce vine din partea UNBR? B-)
COLEGI POSTATI SI VOI DACA AVETI TESTE GRILA DE LA NOMINA LEX SAU TRIMITETI LA : ioana_t2007@yahoo.com. MULTUMESC!
Pai este inclusa si oepa, dar grilele sunt doar din oepa? Daca nu iei oepa nu poti sa dai restul? La sinteze nu intra oepa? O mie de intrebari din cauza unor incapabili care nu pot sa emita un comuicat simplu si clar. Acum sincer, cat de greu poate sa fie? Scuze de tolul poate mai garv dar mi ca cam luat cu mizeriile pe care trebuie sa le inghitim de la niste incapabili care vor sa ne conduca, si aici ma refer fara nici o jena la cei din unbrX-(. Este inadmisibil ce se intampla
ioana mary a scris:

Este inclusa si tematica pentru oepa! insa la datele examenelor nu se specifica nimic legat de oepa! Sunt convinsa ca vom da examen si din asta, insa consider ca ar fi trebuit mentionat ceva, (cand, cum), nu sa ne lase pe noi sa deducem!

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)