avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
m-am uitat si eu pe site-ul baroului timis si nu scrie nimic de oepa. o fi inclusa in proba eliminatorie....
corina_parloaga a scris:

m-am uitat si eu pe site-ul baroului timis si nu scrie nimic de oepa. o fi inclusa in proba eliminatorie....

...mai bine nu ar mai fi inclusa deloc. Dar...de unde atata noroc? :))
:)) asta sper si eu, Luiza! macar atat!
Salutare...
Acum am sunat si eu la baroul hd si mi s-a spus ca: "sa urmaresc site ul unbr ca se va afisa saptamana viitoare". Sincer, nu stiu ce credeti voi, dar eu m-am saturat de cacatu asta numit Uniunea Nationala a Barourilor din Romania. Consider ca este o bataie de joc la adresa unor candidati care depun eforturi mari pentru a se pregati pentru un examen care nici nu cred ca ar trebui sa fie atat de dificil de la inceput. Spun asta pentru ca profesia pe care ne-am hotarat sa ne-o alegem este una liberala, astfel oricum piata va tria pe cei buni de cei mai putin buni. Cu ce sunt cei de la unbr mai presus, sau mai in masura sa acorde "titluri" de avocat decat piata si decat profesorii pe care i-am avut in facultate si care au decis, prin a ne acorda examenul de licienta, ca suntem pregatiti sa profesam.
Folosesc cunvinte dure pentru ca m-am saturat de acest dispret cu care suntem tratati si nu cred ca acesti "ilustri" conducatori ai unbr-ului sunt capabil de altceva decat de a crea mai multa confuzie intr-un sistem deja aflat la pamant.
P.S. Am mai dat o data in noiembrie 2010 si am asteptam ca anul asta sa fie putin mai clar decati anul trecut dar se pare ca "stupid me"X-(
=D> bravo Radu! si eu credeam ca vom avea parte de ceva mai multa transparenta si corectitudine din partea lor.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
corina_parloaga, utilizator

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)