avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
E clar, nu se mai doreste intrarea in barouri!!! dupa cum se aude cred ca va fi mai usor la inm decat aici. Stie cineva cand vom afla cu exactitate ce iad ne mai asteapta???
aidanisor a scris:

E clar, nu se mai doreste intrarea in barouri!!! dupa cum se aude cred ca va fi mai usor la inm decat aici. Stie cineva cand vom afla cu exactitate ce iad ne mai asteapta???

Sa speram ca vom afla ceva oficial cat mai curand...
Oricum,de pregatit,ni se pregateste ceva:
[ link extern ]
;)
dupa ce se aude -inseamna : ca sa promovezi examenul pt av. stagiari-va trebui sa fii deja avocat ! =D>

-altfel nu ai garantia ca vei sti toata materia...desi nici avocatii nu o stiu... iar multi care au invat au cazut pe subiecte care nu le mai stiau atat de bine-si va spun din experienta-cine nu stie de nota 9 sau 10-nu va lua 7 sau 8! iar daca sti de nota 7 sau 8-vei participa la examen ca la ruleta!-decat sa-ti pice ceva ce ai invatat...

-majoritatea dintre noi avem si alte ocupatii ca sa te poti sa te intretii/familia... si nu era destul de dificil l-au facut si mai dificil...ca si la bac-nu toate salile de examen au avut camere video-lucru care nu e normal si legal-ori la toti ori la nimeni!...sa nu mai vorbim de dezinteresul profesorilor care i-au faultat pe elevi...

-deci colegi: va trebui sa fim experti- avocati definitivi, ca sa putem promova examenul pt. av. stagiari !

Cine s-a speriat-e normal, nu va speriati ca v-ati speriat, sa nu facem infarct ! asta va fi incercarea...

ps. iar despre sinteze: cati le cereti pe net nu cred ca ajuta mai deloc...-astea inseamna ce inseamna adunarea si scaderea pt matematica...cum ramane cu impartirea si inmultirea? ...la cat de dificil au anuntat sesiunea... :)) rad ca sa nu plang...
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
omoplata, utilizator
sunt si eu noua pe acest site, va rog daca are cineva sintezele sa-mi trimita si mie la cecko25@yahoo.com
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
maioneza, utilizator
Am sunat in urma cu cateva minute la UNBR si mi s-a comunicat ca azi se vor posta pe site toate informatiile despre examen; ramane sa asteptam

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)