Cattani a scris:
Va rog sa-mi spuneti unde ati platit taxa pentru Baroul Bucuresti?Este adevarat ca se fac inscrieri pana vineri?Eu maine sunt la etapa a doua la INM si as vrea sa stiu ce probleme as putea sa intampin la inscriere la barou,pentru ca trebuie sa ma misc repede.MULTUMESC!
Inscrierile in Baroul Bucuresti se fac pana pe data de 9 septembrie (vineri).
Gasesti pe acest link toate informatiile necesare:
[ link extern ]
Ai nevoie de 2 dosare:
-in primul depui actele mentionate pe site in copii legalizate plus originalele pentru cazierul judiciar, chitanta de plata a taxei si certificatul medical.
-in al doilea dosar copii simple plus o copie legalizata dupa certificatul de nastere. Pe copiile din acest dosar scrii "conform cu originalul" si te semnezi.
Pe langa aceste acte mai scrii de mana cate o cerere prin care te obligi sa aduci diploma de licenta si foaia matricola in copii legalizate (asta daca ai adeverinta de licenta absolvind anul acesta). La barou mai completezi o cerere pe care mai scrii ca te angajezi sa te inscrii in Baroul Bucuresti daca promovezi examenul.
Ar trebui sa te grabesti cu dosarele pentru ca dureaza destul de mult legalizarile, obtinerea cazierului judiciar si certificatului medical.
Multa bafta la proba de rationament logic!