Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.
Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.
Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Eu m-am inscris ieri, dupa mine au mai intrat numai 2 persoane.
Am numarul 791.
Mare grija, depunerea actelor impune statul la o minunata coada, eu am stat ieri 4 ore.
voi ati auzit sau stiati ceva de semnatura vreunui indrumator care e necesar sa fie adaugata la dosarul de inscriere? va rog daca aveti informatia, sa-mi raspundeti...mersi
am intreabat pentru cineva care a fost azi sa-si depuna dosarul pentru a sustine examenul in cadrul Baroului Bucuresti si a fost respins pe motic ca nu avea seamnatura sau adeverinta din partea vreunui indrumator din cate am inteles eu...sau poate recomandare, de asta intrebam ca nu am inteles prea bine despre ce e vorba...
fratilor de unde scoateti tampeniile astea cu semnaturi de la indrumator pe adeverinte,acte in plus sau in minus...e atat de greu sa cititi o decizie pe site-ul UNBR?daca faceti asa la grile e clar.un cuvant in plus sau in minus a stricat tot.atentie mare si nu mai creati panica.o zi buna si bafta mult la invatat.
Admitere barou 2014
manuelle
Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)