avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
Se pare ca a fost o greseala la introducerea datelor, au republicat lista si la mine apare ok acum, 84
Au aparut listele MODIFICATE pentru cei de la CLUJ si TIMIS. Au introdus gresit datele in sistem.
"ANUNŢ

Ca urmare a unei erori comise de consultantul IT al I.N.P.P.A. cu prilejul introducerii în sistemul informatic a rezultatelor obţinute de candidaţii care au participat la proba de examen (testul grilă) din data de 07 octombrie 2011, eroare descrisă în Nota consultantului tehnic, anexată prezentului Anunţ, s-a produs o decalare a rezultatelor obţinute de candidaţi şi, respectiv, o inversare a rezultatelor obţinute de unii candidaţi la centrele de examen Timişoara şi, respectiv, Cluj.

În consecinţă, se rectifică corespunzător listele cu rezultatele obţinute de candidaţii din centrele de examen Timişoara şi Cluj. Listele corectate sunt anexate prezentului Anunţ. Acestea se afişează la data de 12 octombrie 2011, ora 10.30, la clădirile de examen şi se publică pe paginile web ale centrelor de examen I.N.P.P.A. de la Timişoara şi Cluj precum şi pe pagina web a U.N.B.R.

Termenul pentru depunerea contestaţiilor la punctaj la centrele de examen Timişoara şi Cluj începe să curgă de la data menţionată mai sus şi expiră la data de 13 octombrie 2011, ora 10.30.

Prezentul Anunţ se publică pe paginile web ale tuturor centrelor de examen ale I.N.P.P.A. precum şi pe pagina web a U.N.B.R. "

[ link extern ] /
Deyanira a scris:

mai e cineva pe aici care a invatat din tratate? :P

da..eu am invatat din tratate...si acum tot p alea le repet...nu am facut nimic din sintezele despre care se vbeste...sper sa imi aduc aminte la examen..
Se pare ca intradevar a fost o greseala a consultantului IT. In sfarsit sunt printre cei norocosii care merg mai departe.Va multumesc tuturor! Multa bafta sa avem la probele urmatoare!
Uhhh! Am crezut ca s-a intamplat sa nu ma mai regasesc pe lista cu acelasi punctaj, dar spre norocul meu, nu s-a schimbat nimic in ceea ce ma priveste! Am avut mai multe emotii ca atunci cand m-am uitat prima data! Sunt sub orice critica! Cine naiba i-a pus pe scaunele si-n functiile pe care le au, nu stiu...! Felicitari celor care, din EROARE UMANA, au avut rezultatele asteptate!
Bafta si noroc (se pare ca trebuie sa tinem seama si de noroc)!

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)