avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
Deyanira a scris:

"oare e asa sau invers?", "am dedus", "cred"... E penibil ce se intampla! Nu vor ajunge la nivelul INM ului nici in 100 de ani! Lipsa totala de respect fata de cei care am invatat, lipsa totala de bun simt! La ora asta inca nu stim daca primim sinteza si speta, doar speta, cat timp avem la dispozitie, cum se vor desfasura probele... Organizarea e varza! In plus sunt convinsa ca rezultatele se vor afisa, in cel mai bun caz, dupa vreo luna de zile... In fine, spor mare la repetat!

Nu stiu de ce aveti dubii in privinta probei a doua!!!
HOTÃRÂREA NR. 04/2011
"Art.21. - (1) Proba teoretică si cu caracter aplicativ constă în tratarea unui/unor
subiect(e) teoretic(e) si soluionarea unui/unor caz(uri) practic(e)
la fiecare materie din cele
prevăzute la art. 5 alin. (2) lit. b), pe baza cunostintelor teoretice ale candidatului."
In privinta duratei, intr-adevar sunt dubii ... intre 2 si 4 ore!
Oricum nu le iau apararea pentru ca la testul grila au fost o serie de necunoscute!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2011
haller, utilizator
Ma gandesc ca solutionarea spetei in sine presupune tratarea anumitor subiecte teoretice, pentru ca raspunsurile trebuie argumentate. Deci nu vad de ce ne-ar mai da si un subiect distinct de teorie, pe langa. Nah, zic si eu, ma dau cu parerea...
Totusi poate exista cineva care detine vreo informatie concreta in sensul asta si e dispus s-o imparta cu noi, ceilalti...
Pentru cei din Timisoara si Cluj : mesaj imbucurator !!

Ca urmare a unei erori comise de consultantul IT al I.N.P.P.A. cu prilejul introducerii în sistemul informatic a rezultatelor obţinute de candidaţii care au participat la proba de examen (testul grilă) din data de 07 octombrie 2011, eroare descrisă în Nota consultantului tehnic, anexată prezentului Anunţ, s-a produs o decalare a rezultatelor obţinute de candidaţi şi, respectiv, o inversare a rezultatelor obţinute de unii candidaţi la centrele de examen Timişoara şi, respectiv, Cluj.

În consecinţă, se rectifică corespunzător listele cu rezultatele obţinute de candidaţii din centrele de examen Timişoara şi Cluj. Listele corectate sunt anexate prezentului Anunţ. Acestea se afişează la data de 12 octombrie 2011, ora 10.30, la clădirile de examen şi se publică pe paginile web ale centrelor de examen I.N.P.P.A. de la Timişoara şi Cluj precum şi pe pagina web a U.N.B.R.

Termenul pentru depunerea contestaţiilor la punctaj la centrele de examen Timişoara şi Cluj începe să curgă de la data menţionată mai sus şi expiră la data de 13 octombrie 2011, ora 10.30.

Prezentul Anunţ se publică pe paginile web ale tuturor centrelor de examen ale I.N.P.P.A. precum şi pe pagina web a U.N.B.R.

S-au afisat rezultatele voastre [ link extern ]
Mihaela88 a scris:

Pentru cei din Timisoara si Cluj : mesaj imbucurator !!

Ca urmare a unei erori comise de consultantul IT al I.N.P.P.A. cu prilejul introducerii în sistemul informatic a rezultatelor obţinute de candidaţii care au participat la proba de examen (testul grilă) din data de 07 octombrie 2011, eroare descrisă în Nota consultantului tehnic, anexată prezentului Anunţ, s-a produs o decalare a rezultatelor obţinute de candidaţi şi, respectiv, o inversare a rezultatelor obţinute de unii candidaţi la centrele de examen Timişoara şi, respectiv, Cluj.

În consecinţă, se rectifică corespunzător listele cu rezultatele obţinute de candidaţii din centrele de examen Timişoara şi Cluj. Listele corectate sunt anexate prezentului Anunţ. Acestea se afişează la data de 12 octombrie 2011, ora 10.30, la clădirile de examen şi se publică pe paginile web ale centrelor de examen I.N.P.P.A. de la Timişoara şi Cluj precum şi pe pagina web a U.N.B.R.

Termenul pentru depunerea contestaţiilor la punctaj la centrele de examen Timişoara şi Cluj începe să curgă de la data menţionată mai sus şi expiră la data de 13 octombrie 2011, ora 10.30.

Prezentul Anunţ se publică pe paginile web ale tuturor centrelor de examen ale I.N.P.P.A. precum şi pe pagina web a U.N.B.R.

S-au afisat rezultatele voastre [ link extern ]

Pe pagina Baroul Timis scrie ca rezultatele se afiseaza la 11:30, nu la 10:30 cum scrie pe site-ul unbr... si termenul pentru contestatie va expira pe 13 oct ora 11:30, nu la 10:30! :))
Oare cei care trebuie sa depuna contestatiile pe cine sa mai creada? Nu s-au trezit pana la ora asta!?!:O vai de noi! Nu se poate asa ceva! #-o
haller, utilizator
Succes in continuare celor care au reusit sa castige prima runda de " ratele si vanatorii". Pacat ca nu stim clar regulile rundei a doua. Traiasca porcusorii de guineea/cobaii/aspirantii la titlul de avocat stagiar. :) tragic!
andreeastanciu, utilizator

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)