Din surse neoficiale, am inteles ca se va organiza un nou concurs prin februarie 2012!!!
Voi stiti ceva in acest sens?
Am sunat la inppa(inainte de proba grila) si mi s-a spus ca a doua proba va consta intr-un subiect teorie si o speta.
Eu am picat cu 66 de puncte, si asta din pura NEATENTIE, ptr ca cel putin 5 intrebari din cele gresite erau foarte simple, in mod normal nu aveam voie nici macar sa fiu in dubii asupra lor, insa am dat vina pe emotii si pe oboseala, ptr ca deja pe la intrebarea 50...trebuia sa citesc de 3 ori intrebarea ca sa pricep, citeam o intrebare si eram cu gandul la cele din urma la care nu eram sigura..si tot asa. in concluzie..am picat din vina mea, nu pot condamna pe nimeni altcineva.
insa..cel care a spus sa ne mutam in congo cei care nu am luat examenul, sa se gandeasca un pic mai bine inainte sa jigneasca, iar daca vrea..poate o sa facem noi un efort si o sa-i cumparam lui un bilet, probabil acolo o sa invete ce inseamna RESPECTUL!!!
Experinta asta nu a facut altceva decat sa ma determine sa ma pregatesc mai bine..deja m-am reapucat de invatat pentru examenul viitor!!!
Mult succes tuturor!!!
felicitari!
ai multa ambitie!
referitor la penal parte generala si parte speciala din ce tratate inveti?
ce modificari au aparut la penal ?
eu invat din mitrache parte generala si toader partea speciala editia din 2009
ai putea sa-mi trimiti si mie modificarile?
multumesc anticipat!
p.s in februarie 2012 exista sanse sa mai avem un examen?