avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
Vreau sa va spun tuturor care nu au luat...sa nu cedati sa va impliniti visul chiar daca ati avut un esec acum...daca va doriti cu adevarat sigur se va implini mai devreme sau mai tarziu..totul tine de voi..de puterea de a merge mai departe! Succes!
Eu cred ca, in ceea ce ma priveste, este o greseala. Mi-am apreciat corect nota la 3 materii, iar la cea de a patra diferenta este de 4 puncte si.... Adica, dupa barem as fi luat 10, dupa corectarea lor 5.60. Incredibil... Daca nu voi face nimic la contestatii, poate imi spune cineva ce si cum ar trebui sa invat. Vorbesc despre penal, ca acolo a fost buba.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2011
shocata, utilizator
taloblong a scris:

bravo la toata lumea care a luat !

eu personal am luat 6,86 media si am picat cu 14 sutimi :(

eu 6,85...
Bună seara! Sunt absolut bulversată de rezultatele din seara asta... În fine, în primul rând doresc să-i felicit pe cei care au reușit la acest examen, iar celor care nu au reușit să treacă nu pot să le spun decât eternul clișeu: nu-i nimic, nu trebuie să vă lăsați, trebuie să o luați de la capăt, fruntea sus etc. Însă, eu încerc un sentiment de revoltă, combinat cu scârbă și în același timp cu neputință, când văd că niște oameni, oricare ar fi ei, ajung să conducă destinele unor oameni, unor tineri, tăindu-le aripile fără să le pese.
Se va pune de luni întrebarea: De ce a fost acest dezastru la admitere în barou? Și conducătorii de destine despre care vorbeam vor răspunde dând din mâini a nepuntință, schițănd tot felul de grimase: domnule, sunt slabi pregătiți! sau, sunt prea mulți avocați și trebuie să facem mai greu de trecut acest examen. Dar, ce ne facem cu cei care au intrat înainte în barou, știu ei cum? Cum separăm grâul de neghină?Păi, dacă e să fim corecți, să fim până la capăt, nu? Iarna nu-i ca vara! Încă o dată, regret enorm eșecul celor care nu au intrat acum, iar mesajul meu pentru voi este următorul: ori ne ambiționăm să schimbăm ceva ori se duce naibii totul! Cei care au intrat acum au facut deja primul pas. Haideți să-i urmăm, să dovedim că merităm să fim acolo!
P.S. Nu vă lăsați și depuneți contestații!
La Constanta au intrat doar 5 candidati? sau nu am numarat eu bine...

@shocata
In cazul dvs. poate sa fie o eroare materiala, sa nu fi trecut nota in tabel corect. Faceti contestatie.

Acelasi P.S. pt toata lumea: faceti contestatii!!

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)