avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
sa va spun mica mea poveste....
am dat si eu anul trecut la barou...si am picat cu o nota nu tocmai mica...am fost in depresie ceva luni si urmatoarele de studiu au fost si mai grele...uneori un sut in fund nu este un pas inainte...in fine......la fel ca cei care au picat m-am revoltat si eu ...si mi s-a parut ca intreg judetul e mai mult decat corupt...si poate ca asa a si fost ...nu vreau sa fac pe lupul moralist pentru ca la penal m-au nedreptatit si pe mine intr-un mare fel...insa consider ca spre deosebire de alti ani ....acum a fost cel putin mai corect decat anul trecut...
cu stima, va urez succes tuturor...anul asta am luat !!!!
Am luat la limită după ce am picat anul trecut. ªtiu că este oribil să îţi spună nişte unii care a au intrat uşor că nu ai învăţat suficient pentru un examen iraţional de greu. Am fost deprimat o lungă perioadă după ce am aflat rezultatele anul trecut şi nu am mai vrut să văd pe nimeni... Eu cred că nu trebuie să renunţaţi, dar trebuie să aveţi în vedere gradul de incertitudine al acestui examen. E foarte clar că s-a corectat după nişte criterii dubioase. La penal am făcut PERFECT şi am luat 7 50. Efectiv nu aveau pe ce să îmi scadă atât de mult şi totuşi au făcut-o.
Concluzia este că ăsta nu a fost un examen cinstit ci doar foarte greu şi stresant. Ar fi bine ca oamenii care au trecut să ţină minte umilinţa şi stresul acestui examen când vor vota o nouă conducere UNBR... Eu nu le voi uita nici pe cele de anul trecut nici pe cele de anul acesta!
Succes la contestaţii! Sunt alături de voi!
exact!!!!same here.....mult suuuuuucces tuturor!!!eu cred ca ceva contestatii se vor solutiona favorabil...
stefania87 a scris:

sa va spun mica mea poveste....
am dat si eu anul trecut la barou...si am picat cu o nota nu tocmai mica...am fost in depresie ceva luni si urmatoarele de studiu au fost si mai grele...uneori un sut in fund nu este un pas inainte...in fine......la fel ca cei care au picat m-am revoltat si eu ...si mi s-a parut ca intreg judetul e mai mult decat corupt...si poate ca asa a si fost ...nu vreau sa fac pe lupul moralist pentru ca la penal m-au nedreptatit si pe mine intr-un mare fel...insa consider ca spre deosebire de alti ani ....acum a fost cel putin mai corect decat anul trecut...
cu stima, va urez succes tuturor...anul asta am luat !!!!

si eu sunt de aceeasi parere, anul acesta a fost putin diferit.
Ce ziceti ca la examenul pentru definitivat, pe bucuresti, au luat doar 4 persoane din 91 .. .incepe sa fie mai greu ca la notari .. bataie de joc

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)