mita86 a scris:
Tina 29, spune-ne si noua care este procedura care o urmezi pentru a putea sa te urmam. Cine ne poate da un sfat despre modul de rezolvare a acestei probleme sa ne scrie si noua, celor batuti de soarta. Orice sfat este binevenit. Merci
Dragi colegi, cei care ati ajuns pana aici, adica ati trecut de o proba eliminatorie, cea a grilei, aveti cu certitudine nu doar cunostinte, dar si minte, si ca atare imi permit sa va invit sa cautati raspunsurile la urmatoarele intrebari:
1. Ilie Iordachescu decanul Baroului Bucuresti a facut afirmatia ca anul acesta vor intra 10-15% dintre candidati. Exact asa s-a intamplat. Credeti ca e vorba de o simpla coincidenta sau de o calitate nemaipomenita de prezicator, sau de un calcul al "rentabilitatii"?
2. De ce credeti ca s-au dat probele scrise in doua zile si nu fiecare proba intr-o zi distincta? Oare pentru a plati din purcoiul de bani stransi doar 2 zile de chirie la Titu Maiorescu in loc de 4?
3. De ce credeti ca s-au afisat rezultatele vineri la orele 21 cu limita de depunere a contestatiilor duminica la aceiasi ora? Pai poate pentru ca domniile lor spera ca vineri seara lumea mai e plecata din Bucuresti, si nu afla in timp util, iar daca afla nu are imprimanta sa descarce "modelul" de contestatie, si daca totusi au imprimanta poate macar nu au fax sa transmita contestatia, iar daca au si fax poatea cesta se va bloca duminica?
4. Si acum cea mai interesanta dintre toate intrebarile, dupa modesta mea opinie, cum se face ca veti regasi, ca si mine, in tabelul final, cateva zeci de candidati care au picat la scris cu medii intre, nota bene, 0.50-4.50, cand acestia, pentru a ajunge la proba scrisa au rezolvat o grila eliminatorie in proportie de minim 70% din 100 de intrebari? Ce s-a intamplat oare? Va invit sa incercuiti raspunsul corect:
a. Au cumparat grila dar nu au mai avut bani de transa a doua.
b. Au cumparat grila dar nu le-a mers hands-free-ul.
c. Li s-a extirpat o parte de creer in intervalul 7-19 octombrie.
Nu, nu ma tem, nici sa scriu pe forum, nici sa fac un blog. Consider ca dorinta mea de a trai intr-o tara normala este o dorinta fireasca si ca Romania are serioase probleme de coruptie mai peste tot. Aceasta coruptie poate fi redusa prin atitudinea de zi cu zi a fiecaruia dintre noi, sau poate fi in continuare cocolosita prin complicea noastra tacere. Cand alegem insa sa tacem, trebuie sa intelegem, ca alegem si sa renuntam la a critica generatiile mai in varsta pretinzand ca noi am fi mai buni. Daca inchidem ochii, si cautam doar rezolvari personale si punctuale, facandu-ne ca nu vedem ce se intampla, NU suntem mai buni, ci suntem LA FEL! Eu personal voi depune plangere la Parchet.