aryzem a scris:
@muccelmic mai usor cu certitudinea din prima fraza ;), nu toti cei care au trecut de prima proba inseamna ca au avut si cunostinte
PS: tu ai dat in Bucuresti? Daca da citeste ce am scris pe pagina anterioara in legatura cu prima proba :yes:
Te rog sa recitesti mesajul meu anterior. Nici prin minte nu mi-a trecut vreo clipa sa cred sau sa afirm ca cei care au intrat, de exemplu la Bucuresti, ar fi intrat exclusiv prin frauda. Sunt convinsa ca printre cei intrati sunt si absolventi foarte capabili, minti cu adevarat valoroase, har Domnului ca mai avem, oameni care au facut renuntari si sacrificii pentru a promova acest examen si pentru care am tot respectul cuvenit. Asa cum scriam, bine meritatul lor succes, e 'folosit', fara stiinta lor si fara posibilitatea ca acestia sa se apere, de camarila care incearca, prin afirmatii de tipul "vezi ca se poate" sa isi legitimeze o proportie considerabila, as zice eu, de frauda.
Uita-te te rog la rezultatele de anul trecut, cauta pe facebook pagina in care vei gasi cu nume si prenume, pozitie, nr crt, notele inainte si dupa contestatii, si incearca sa gasesti o explicatie onesta pentru cazurile in care, dupa 3 luni de asa-zisa corectura, notele au fost schimbate la contestatii si cu peste 3 pct. A fost cineva sanctionat pentru asta? Pentru durata nepermisa a corecturii, pentru rezultate modificate radical? sau au fost ca de obicei 'lasati sa-si faca jocurile'?
Dar anul acesta? Uita-te te rog, cum ar fi posibil ca niste candidati care au trecut cu minim 70% de grila sa ia medii de 0,50-4.50 la 4 teze scrise?