Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.
Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.
Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
ma alatur si eu! am picat la procedura civila cu 4.88 :(. nu pot ajunge in Bucuresti din pacate, voi trimite prin fax contestatia. multumim pentru incurajari!
nu vreau sa o dau in sarcasm despre contestatii- insa va dati seama ca vor urca nota-deloc sau f putin... parerea mea e ca sanse au cei care au ne voie de 10-50 sutimi...
Nu fi bulversată. Eu mi-am calculat la cel mai dur mod posibil baremul la drept civil și procedură civilă și am constatat foarte calm că la fiecare am fost privat de mai mult de 2 puncte. Recunosc am un scris mai urâțel ;))). Ai dreptate în privința incompetenților care ne influențează destinele. Dar asta este. Plecând de la demagogii din conducerea (temporară) a barourilor și terminând cu mâncătorii de ciocolată gen P C (mare supraveghetor de sală și lector la INPPA dacă vă vine să credeți :)), se știe că toată gașca este putredă. Să le fie rușine,NU pentru că examenul a fost dur CI pentru că au furat. Au furat, prin felul în care au punctat baremul, prin modul ambiguu în care au precizat formula de examinare și prin felul în care au corectat. De fapt, nu e furăciune ci doar incompetență. Ei sunt cei care au ajuns ce au ajuns copiind cu cărțile pe masă. Nu vă mai gândiți că veți schimba ceva. Și cei mai tinerei, în genul celui menționat mai sus, sunt injectați cu virusul ipocriziei și al mediocrității. Inteligența, corectitudinea și bunul simț nu fac o casă bună cu specimenele obosite din avocatura românească. INPPA-ul acesta jalnic, este doar o mașinărie de făcut bani. A început însă foarte prost :)). Va fi foarte distractiv atunci când vor primi comanda să îi lase din nou în pace pe nesimțiții cu handsfree. Și comanda asta va veni cât de curând. E caraghios dar măcar atunci poți să înveți liniștit cu gândul că vei fi și tu evaluat cât de cât corect, nu neapărat pe baza unui barem cretinoid. Succes tuturor.
Admitere barou 2014
manuelle
Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)