avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
adica tu crezi ca fac misto si vorbesc aiurea.lasa interpretarile pentru instanta.sunt si eu in aceeasi situatie, astept, astept si sufar.suna tu sa vezi
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
avohor, utilizator
Eu sunt curioasa de un singur lucru, de ce corectatrea a durat 14 zile si recorectarea dureaza o luna, in conditiile in care s-au facut contestatii pt 25% din lucrarile initiale?
Eu consider ca ar normal sa ni se dea si noua o explicatie...sa foloseasca naiba saitul ala pe care il au si sa ne zica in ce stadiu st lucrarile si de ce dureaza atat.
gheisha87 a scris:

Eu sunt curioasa de un singur lucru, de ce corectatrea a durat 14 zile si recorectarea dureaza o luna, in conditiile in care s-au facut contestatii pt 25% din lucrarile initiale?
Eu consider ca ar normal sa ni se dea si noua o explicatie...sa foloseasca naiba saitul ala pe care il au si sa ne zica in ce stadiu st lucrarile si de ce dureaza atat.

Pentru ca in perioada asta se sustine si examenul de definitivat.
Sa inteleg ca prima data au studiat caligrafia si au dat note in functie de cat de frumos am scris si a doua oara au si citit, deaceea dureaza asa mult.
Inca o data am luat 92 de puncte la grila,in conditiile in care am gresit 6 gile la organizarea avocaturii pt ca nu am citit, am fost printre primii 16 oameni, stiu carte cat sa-i corectez eu pe ei si mie imi spun acesti avocatei ca eu st o nestiutoare si trebuie sa stau sub linie.
Oricum pun pariu ca nici vineri nu se afiseaza, ei probabil asteapta sa ne aduca la marasm si sa capitulam, sa nu mai avem nicio reactie vizavi de toata nedreptatea pe care ne-au facut-o.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
gheisha87, utilizator
gheisha87 a scris:

Sa inteleg ca prima data au studiat caligrafia si au dat note in functie de cat de frumos am scris si a doua oara au si citit, deaceea dureaza asa mult.
Inca o data am luat 92 de puncte la grila,in conditiile in care am gresit 6 gile la organizarea avocaturii pt ca nu am citit, am fost printre primii 16 oameni, stiu carte cat sa-i corectez eu pe ei si mie imi spun acesti avocatei ca eu st o nestiutoare si trebuie sa stau sub linie.
Oricum pun pariu ca nici vineri nu se afiseaza, ei probabil asteapta sa ne aduca la marasm si sa capitulam, sa nu mai avem nicio reactie vizavi de toata nedreptatea pe care ne-au facut-o.

Felicitari foarte bun punctaj la grile!
Personal nu+mi vine sa cred ca ai picat...Totusi poate s+a gresit cand au afisat... au copiat gresit cand au afisat in tabele..

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)