Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.
Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.
Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Felicitari celor care au reusit sa promoveze. Felicitari si celor mai putin norocosi, care sunt sigura ca au muncit la fel de mult, si nu va pierdeti speranta, nu capitulati in fata sistemului, nu le oferiti aceasta satisfactie. Oricum adevarata munca abea acum incepe, mai ales pentru proaspetii avocati.
au corectat lucrarile la contestatie, s-a ajuns in unele cazuri si de la 3 la 9, cautati soric la definitivi, pentru cine stie despre ce personaj este vorba...:))))) exemplu clar de manareala
Explicatia nemodificarii notelor in cotestatii nu cred ca se datoreaza necitirii lucrarilor, ci prevederilor din regulamentul de examen (poti verifica pe site) ca in contestatii nu pot fi micsorate notele candidatilor. Cu alte cuvinte, este posibil ca notele tale in uma corecturii din faza de contestatii sa fi fost mai mici decat (sau egale cu) cele initiale. Iar nota 7,38 este eident rezultatul unei medii...
Ma ingrozesc cata naivitate gasesc aici si cata aroganta la unii.
V-ati intrebat vreodata, oare baremurile publicate pe site....au fost si cele dupa care s-a corectat?
Mie mi-a soptit o pasarica....ca s-au schimbat de cel putin 3 ori.Si ultima data, ghiciti, cand???
LA CONTESTATII....
Ponderea celor intrati a fost de la stagiari.La definitivi, au acceptat doar 10%.
Oare banuiti de ce? Stagiarii sunt cei aducatori de venituri "impozabile", din "fundurile matusii tamara".
M-a amuzat si intristat in acelasi timp, situatia unui prim procuror din botosani.A picat cu 7.20 parca. La penal, a avut 3.50 si la contestatie, a fost singura modificare, dar, in bataie de joc.Adica, i-a dat nota 4.Si, bineinteles ca a fost respins.Il puteti verifica, a dat la baroul galati, el fiind din botosani.
La craiova, un judecator de penale, a picat cu nota foarte mica la penal.Dupa 30 de ani sa primesti nota 2 sau 3 la penal, e degradant de jignitor.Ori acel judecator e o nulitate si trebuie executat pentru hotararile strambe date, ori CEI CE AU CORECTAT AR TREBUI IMPUSCATI.De fapt, scuze, din cate am inteles, nu cei ce au corectat sunt de vina.Ei au fost doar executanti.
Au fost multe texte postate si sterse, in care se spunea cam ce s-ar putea face.Am urmarit forumul de la incepututl examenului.Acum, sunt consternat.
Si as vrea sa va mai dau o tema de casa.In cate state , absolventii de Drept, sunt consilieri juridici? Si ca sa devina avocati, trebuie sa dea examen in barou? Si unde mai auzi expresia: astia sunt juristi draga, habar nu au......
De ce, absolventii de politehnica, nu sunt la absolvire, mecanici, lacatusi etc, ca apoi sa dea examen intr-o uniune ca sa devina ingineri? Sau economistii, de ce nu sunt intai socotitori si apoi economisti? Sau medicii, de ce nu...frati medicali ca apoi dupa examen, sa devina medici? Si pot continua?
O sa deveniti avocati, voi multi dintre voi, si veti fi , poate, mai rai ca ei.
ORANDUIREA ASTA NU E NUMAI NEDREAPTA, CI SI PUTREDA.
Cautati sa verificati cele spuse de mine, referitoare la bareme.Si la legea accesului la informatiile publice de care s-a pomenit aici.Eu am inceput demersurile.SINGUR.
Si sper ca indivizi de teapa acelui Soric din Neamt, sa nu acceada vreodata la aceasta meserie.Pentru ca, din pacate, sunt foarte multi printre cei admisi, orice ati spune.Si, nu vreau sa ma pronunt.
Cat despre cei care s-au laudat aici ca au intrat din prima, ca au rupt cartea....VA FELICIT, dar va cred, pentru ca si eu mint.Nu neg ca n-ar fi si exceptii.....
Admitere barou 2014
manuelle
Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)