avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit auto cu peste 2000 cm3
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit auto cu peste 2000 cm3

Buna ziua,
detin un autoturism cu un motor de 2500 cm3. Am inteles de pe acest site ca

"Plenul Senatului a respins Proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 59/2010 pentru modificarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal prin care se prevedea cresterea cu 65% a impozitului pentru cea de-a doua casa in afara celei de domiciliu, cu 150% pentru a treia casa si cu 300% pentru a patra casa, precum si dublarea impozitului pentru autoturismele cu capacitate cilindrica peste 2000 cm^3."
Cu toate acestea cand am sunat azi la Primarie mi-au comunicat ca le datorez suma dublata si ca ordonanta e valabila.Pana la urma nu mai inteleg nimic si rog daca stie cineva sa ma edifice care e situatia.

Va multumesc mult

Cel mai recent răspuns: robert900 , utilizator 11:45, 3 Ianuarie 2011
Norabrigitta a scris:

Buna ziua,
detin un autoturism cu un motor de 2500 cm3. Am inteles de pe acest site ca

"Plenul Senatului a respins Proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 59/2010 pentru modificarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal prin care se prevedea cresterea cu 65% a impozitului pentru cea de-a doua casa in afara celei de domiciliu, cu 150% pentru a treia casa si cu 300% pentru a patra casa, precum si dublarea impozitului pentru autoturismele cu capacitate cilindrica peste 2000 cm^3."
Cu toate acestea cand am sunat azi la Primarie mi-au comunicat ca le datorez suma dublata si ca ordonanta e valabila.Pana la urma nu mai inteleg nimic si rog daca stie cineva sa ma edifice care e situatia.

Va multumesc mult

La modul grotesc vorbind, autoritatile locale continua sa aplice un act ilegal... Constitutional vorbind, pe langa dezbaterea din Senat, trebuie sa urmeze si o dezbatere in Camera Deputatilor care este camera decizionala in acest caz. Daca ordonanta va fi respinsa si in Camera Deputatilor atunci ea nu va mai produce efecte juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit suplimentar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini Vivianaale Vivianaale Sunt abonata la newsletterul Avocatnet.ro si am primit un email legat de impozitul suplimetar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini. Stau in ... (vezi toată discuția)
Proiect lege privind aprobarea oug 59/2010 giany_01 giany_01 a fost aprobata oug 59/2010 de catre camera deputatilor ? (vezi toată discuția)
Oug 59/2010 privind impozitul suplimentar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini e abrogata? jacqueline_k jacqueline_k Senatorii au respins impozitul suplimentar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini, adica Senatul a respins Proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. ... (vezi toată discuția)