avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala adresa in documente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala adresa in documente

Buna ziua. Cat de curand am efectuat o succesiune dupa tatal meu ,aceasta sa efectuat prin tribunal si nu la notar, dar prin urmare cand mi-a venit documentul acasa am observat ca la mine adresa de domiciliu era trecuta o alta adresa decat adresa mea actuala din buletin, vreau sa stiu si eu daca este vro problema in acest sens daca eu voi vrea sa fac intabulare, cadastru, si respectiv sa vand un imobil obtinut in urma acestei succesiuni.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: swann_cta , utilizator 03:04, 11 Noiembrie 2010
Solicitati in instanta indreptarea erorii materiale din sentina.(art.281Cpc)
e o greseala materiala de redactare.faceti o cerere scrisa prin care sa solicitati indreptarea acestei erori.mentionati in cerere si care este adresa dvs din buletin.
Daca avocatul meu a facut deja decizia irevocabila ,ce se poate intampla daca ramane cu alta adresa la domiciliul meu ,el mi-a spus ca nu este nici o problema si ca nu am de ce sa-mi fac griji pentru ca nu voi intampina probleme , dar vreau sa aud si alte pareri de la altcineva
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încheiere greșită emisă de oficiul de cadastru și publicitate II_Maria II_Maria Ref. Încheiere emisă de Oficiul de cadastru și Publicitate Imobiliară zonal, cu ocazia intabulării unui imobil. A fost emisă și transmisă prin firma ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare valericadragan valericadragan Am vrut sa fac cadastru la apartament si cand surpriza mi s-a respins dosarul pe motivul ca este o gresala , pe apartamentul meu era cadastrul facut de un al ... (vezi toată discuția)
Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)