avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Prima de instalare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Prima de instalare

Buna ziua,

Conform Legii Nr. 128 art.51, Al.6 si Art.55 din Codul Fiscal 2008, pot beneficia de prima de instalare, dar dupa cele intamplate in vara anului 2010 mai beneficiez de aceata prima?
Si daca da, aceasta se reduce cu cei 25%? Mentionez faptul ca cererea aprobata pentru obtinerea primei dateaza din luna mai 2010 si nu a fost onorata datorita lipsei de fonduri.
Cel mai recent răspuns: deliadelia , utilizator 16:39, 9 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Aceasta problema a banilor ( a lipsei acestora) se regaseste cred in toata tara . In aceste conditii veti primi banii cel mai probabil in primul trimestru al anului 2011 , in cuantumul stabilit la data aprobarii ...
:(( Bun si atunci decat nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima instalare invatamant dianna20013 dianna20013 Buna ziua, va rog sa imi spuneti se mai da aceasta prima de instalare? Lucrez deja de 2 ani de zile in invatamant si nu am primit-o. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata in invatamant in 2011 ondina_onutz ondina_onutz Am 33 de ani vechime in invatamant si ar trebui sa ma pensionez icepand cu 1 septembrie 2012. Totusi as dori sa cer pensie anticipata si sa ma pensionez ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata danielgixi danielgixi Buna ziua,am 51 de ani,32 ani stagiul de cotizare din care 26 in condiții speciale exploatare sonde(platforma petroliera),pot ieși la pensie la 52 de ani? (vezi toată discuția)