avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatia

Am 17 ani si vreau sa renunt la liceu, am inteles ca daca renunt la liceu trebuie sa renunt si la alocatie deoarece ii va trage la raspundere pe parinti ( parintii stiu ca am renuntat la liceu) si o sa le dea amenda deoarece facem abuz de alocatie ( cred...)
Puteti sa ma ajutati si pe mine va rog? Sa-mi spuneti si mie cum pot sa renunt la aceasta alocatie?
Cel mai recent răspuns: Luader , utilizator 22:38, 9 Noiembrie 2010
nu pot sa cred ca un tanar inteligent poate sa gandeasca ca, e mai bine sa nu mai mearga la scoala. DIn ce spui, constat ca acesta gastronomia este cea mai mica problema a ta, la liceu, nici macar acele materii carora nici denumirea nu le/ mai sti.
Insa ar fi pacat sa ratezi bacalaureatul, fara de care vei constata ca nu esti mare lucru, cu o calificare de ...............nu stiu ce competente profesionale iti confera acea diploma eliberata la absolvirea celor 10 clase-obligatorii, inca in invatamantul romanesc.
De ce nu incerci sa profiti de matematica, romana, istoria si engleza la care te descurci bine/ f bine, si cu putina ambitie, poate obti vreo bursa pe afara, cum iti doresti sa ajungi.
Incearca sa apelezi la cineva sa te ajute acele materii abstracte pt tine.
Le vei trece pe toate cu bine si peste 2 ani, chiar tu te vei amuza de copilariile de azi.

Succes si nu uita ca poti!
Ai incercat un dialog civilizat cu profa de gastronomie? Ar fi timpul sa afli ca poti sa nu prea stii, dar sa fii simpatic si sa-ti iei 5-ul.
In privinta a ce zici tu, cu plecarea din tara, fa-ti un "pustiu de bine" si pleaca cu bursa de student. Ia gandeste-te, ce te costa 20 de luni de invatat, cand poti sa pleci apoi pe bani, legal, sigur, intr-o alta tara. ;)
Nu stiu gastronomie... dar cred ca nu e chiar asa de greu... Chiar, cu ce se "mananca"?:">
Te intretin bunicii? Asta ar fi ceva in avantajul tau... Sa-ti mai zic ceva: profesorii sunt sensibili la povesti cu emotii puternice... Eu am avut o colega care si-a "tratat" toti 4 bunicii pe parcursul liceului, desi acestia murisera inainte de a incepe clasa a IX-a. Nu vreau sa te invat sa minti, ci doar sa-ti explic ca daca urmaresti un scop, il poti atinge castigand simpatia profesorilor si atasamentul lor fata de o situatie oarecum problematica sau mai putin fericita.
In alta ordine de idei, poti sa si lucrezi, cu program redus, chiar intr-o institutie de profil, care sa te ajute sa intelegi cum stau lucrurile cu prepararea alimentelor. Poate iti recomanda chiar doamna profesoara ceva in sensul acesta. Sa stii ca ma asteptam la lucruri grave... ce spui tu sunt trairile unui tanar absolut ... cu picioare pe pamant. :)
Hai, motiveaza-ti din absente si mai vorbim!
Succes!:luck:
Am calificare de ospatar, nu vreau sa iau nici o bursa vreau sa traiesc pe picioarele mele, pana acum nu am facut nimic pentru nimeni stiam ca pot sa ii ajut dar am trait o viata egoista, nu ma interesat deloc aceasta lume, m-am gandit cum sa o schimb, primul lucru a fost sa ma schimb pe mine, am reusit m-am schimbat dar .. nu in ceva bun, am incercat sa arunc aceasta viata considerand ca este mai bine pe lumea cealalta--> nu va face-ti griji acela a fost doar un gand si eram prea mic sa-mi dau seama cat de pretioasa este viata-- dar acum dupa "multi" ani de experimentare a acestei vieti mi-am dat seama ca nu va fi o lumea mai buna daca eu nu as exista si am mai gasit inca un gand egoist... daca ar fi sa ma sinucid(cea ce nu o sa fac NICIODATA) diavolul ar primi sufletul meu, orice suflet este egalat cu toate corpurile de pe planeta si nu as vrea ca diavolul sa-si mareasca armata cu inca 7 miliarde de slujitori, este de ajuns ca primeste 7 miliarde de slujotori la fiecare ora sau mai devreme.
Imi cer scuze ca am dat-o din politica in religie dar acesta este adevarul.



Imi cer inca odata scuze dar am fost plecat de acasa pana acum si nu am trimis mesajul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație neplăcută într-un liceul economic Mares Florina Mares Florina Sunt mama a patru copii pe care iam crescut frumos cred eu dar cu ultimul se pare ca nu ma descurc asa bine .Va rog din suflet sa mă ajutati cu un sfat .Am ... (vezi toată discuția)
Elev din invatamantul superior - exmatriculat bgd123 bgd123 Buna ziua.Astazi primul telefon care m`a trezit a fost cel de la un coleg, care m`a anuntat cu dezamagire ca am fost exmatriculat, vocea lui fiind imediat ... (vezi toată discuția)
Bani de liceu Diana1995 Diana1995 Buna ziua, tuturor!! Am intrat pe acest site in speranta ca ma va ajuta cineva cu cel putin un raspuns.. Am varsta de 18 ani impliniti in luna iulie a acestui ... (vezi toată discuția)