avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala sechestrare bunuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala sechestrare bunuri

Firma care executa lucrari unui client. La subsolul cladirii amenajeaza o magazie cu materiale si echipamente( propietatea firmei pana la data platii, receptiei lucrarilor) necesare lucrarilor . Magazie incuiata. La un anumit moment ,proprietarul , fara acordul gestionarului magaziei ( firma executanta), fara anuntare , fara ca lucrarile sa fie terminate, fara sa existe vreun litigiu, sparge si schimba lacatele de la usa magaziei. Si refuza accesul gestionarului in magazie.
Ce fel de plangere penala poate fi facuta si care sunt pasii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:13, 9 Noiembrie 2010
Cred ca trebuie sa detaliati cele petrecute in sensul de a arata si carui fapt se datoreaza acest comportament al beneficiarului dvs.
Mergeti la politie si relatati cele intamplate.
poate fi incadrata la abuz de incredere.e bine oricum sa faceti plangere penala.
Da, ar putea fi vorba de un abuz de incredere daca lucrurile au ramas acolo in camera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt contoare radet subsol elenazan elenazan Ieri au disparut contoarele RADET de la subsol . Un profesionist ne-a lucrat .Avem inregistrari video cu hotul , a oprit apa calda si caldura in bloc . S-a mai ... (vezi toată discuția)
Antena telefonie mobila - conditii montare pe bloc enescualexandru enescualexandru Cum trebuie sa procedaz cand pe 01.04.2016 te trezesti cu o firma care urca pe terasa etajului 4, fara acordul meu toate cele necesare pentru instalarea unei ... (vezi toată discuția)
Renovare imobil comun ContSters388016 ContSters388016 Salutare , impreuna cu alti 2 copropietari detin un imobil , fiecare dintre noi detine cota de 1/3 . Unul dintre copropietari locuieste singur in acest imobil ... (vezi toată discuția)