avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca \"cu probleme\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca "cu probleme"

cum se poate incheia cartea de munca fara probleme? angajatorul nu doreste sa imi incheie cartea de munca deoarece nu am semnat niste zile de concediu fara plata din anii anteriori 2007, 2008 ,2009.eu nu am cum sa semnez asa ceva pt ca nu am avut zile de concediu fara plata ,doresc sa depun si o sesizare catre ITM ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:33, 11 Noiembrie 2010
Sa actionati angajatorul in instanta. Nu o sa va coste nimic pt ca este un litigiu de munca.
Art 4 al (2) din decretul nr 92/1976 privind carnetul de munca
La incetarea activitatii sau in caz de transferare,carnetul de munca se inmaneaza titularului,completat cu toate inscrierile la zi

Faceti urgent o sesizare la ITM si apoi, daca mai e cazul, recurgeti la instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna neefectuat pe ani anteriori carmena_iasi carmena_iasi Buna ziua, deranjez cu o intrebare: In cazul in care contractul meu de munca a inceput in 01.02.2007 si se incheie la data de 01.nov.2009 prin art.65 ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata - cfs msc_angela msc_angela Ma numesc Angela M. si sunt angajata la o firma din luna iulie 2008. Am semnat la angajare un contract pentru functia de functionar administrativ si un ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a facut carte de munca georgeta_20@ georgeta_20@ la un notariat am incheiat un contract individual de munca pe o perioada de 3 luni la care mi s-a prelungit cu 2 luni printr-un act aditional si mi s-a spus k ... (vezi toată discuția)