avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... practica judiciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

practica judiciara

Pot depune la instanta, ca practica judiciara, spete de pe www.jurisprudenta.org
Am vazut ca apare asa la Dosar nr(....)
Deci lipsesc din ele date de identificare
Cel mai recent răspuns: Sirbu Cristina , Avocat 07:14, 10 Noiembrie 2010
Din cate stiu, in materie de jurisprudenta, doar deciziile Curtii Constitutionale, ICCJ si CEDO se iau in considerare la pronuntarea unei decizii de catre instanta.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2010
Gaby811, utilizator
Puteti depune orice hotarare de la orice instanta.
Acele date nu au relevanta .
Importanta este motivarea si solutia data de instanta in speta respectiva.;)
in romania jurisprudenta nu este izvor de drept insa judecatorii pot sa se inspire din parerea altora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jurisprudenta cjce -izvor de drept sau nu? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Avand in vedere ca Romania este membra a U.E si conform art 148 alin 2 din Constitutia Romaniei: [i](2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor ... (vezi toată discuția)
Recurs in interesul legii Thunder42 Thunder42 Daca vom analiza prevederile legii procesual penale observam ca se enunta obligativitatea in aplicare a solutiilor pronuntate pe temeiul art.414 indice 2 ... (vezi toată discuția)
Decizii diferite ovidiu7 ovidiu7 AM INTILNIT pe intrnet DECIZII DIFERITE,contrare, REFERITOARE LA EXCEPTIA LIPSEI CAPACITATII PROCESUALE DE FOLOSINTA A PRIMARIEI,la Curtea de Apel,in ... (vezi toată discuția)