avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Leg 85/2006. Admite actiunea. Admis fond!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Leg 85/2006. Admite actiunea. Admis fond!

In calitate de parat, la primul termen am solicitat amanarea pt. angajarea unui aparator. In conditiile in care la urmatorul termen nu am ... .. am lipsit si am aflat ca a fost admisa actiunea lichidatorului si "admis fond" !
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 19:09, 10 Noiembrie 2010
hotararile in cadrul acestei proceduri pot fi contestate sau atacate cu recurs...
....... si care este intrebarea ??
Daca la urmatorul termen nu s-a prezentat nimeni (nici dvs nici avocatul ), asta e, cererea s-a judecat in lipsa
Cum a spus si GUVERNATOR , sentinta poate fi atacata cu recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare de procedura nesesizata de instanta SpiritofIditarod SpiritofIditarod Buna ziua In cadrul procesului civil s-a strecurat o eroare de procedura, respectiv s-a admis o cerere a reclamantului la un alt termen decat primul termen de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la hotararea de recurs fergus1 fergus1 Buna ziua. Unui reclamant aflat sub exceptia lipsei calitatii si capacitatii procesuale active i se admite spre solutionare pe 06.12.2010 o cerere de ... (vezi toată discuția)
Recurs - solutie de amanare pentru lipsa de procedura alinabuzaianu alinabuzaianu Buna ziua, Am un dosar (contestatie decizie de concediere) aflat in faza de recurs la Curtea de Apel Ploiesti. Dupa sentinta data de instanta de fond ... (vezi toată discuția)