Am o nelamurire in legatura cu prevederile acestui articol:
Art. 134: (1) Faptul generator intervine la data livrarii bunurilor sau la data prestarii serviciilor, cu exceptiile prevazute in prezentul capitol.
.............
(7) Prestarile de servicii care determina decontari sau plati succesive, cum sunt serviciile de constructii-montaj, consultanta, cercetare, expertiza si alte servicii similare, sunt considerate efectuate la data la care sunt emise situatii de lucrari, rapoarte de lucru, alte documente similare pe baza carora se stabilesc serviciile efectuate sau, dupa caz, in functie de prevederile contractuale, la data acceptarii acestora de catre beneficiari. Totusi, perioada de decontare nu poate depasi un an.
Totusi, ce se intampla daca perioada de decontare a depasit un an? #-o
care este cota de TVA in acest caz, avand in vedere ca este vorba de perioade diferite, respectiv 2009 (tva 19%) si 2010 (dupa intratrea in vigoare a noilor prevederi de aplicare a tva- 24%)?
Tva
janedoe1
Buna ziua,
Anul trecut, (cand TVA-ul era 20%) societatea unde lucrez a efectuat servicii pentru o alta societate. Factura pentru acele servicii am facut-o ... (vezi toată discuția)
Deducere tva
sincer
Buna ziua,
Sunt o firma cu TVA la incasare.In iunie 2012 impreuna cu alta firma am facut o lucrare;acea firma mi-a taiat mie fact. pt a-si incasa banii iar eu ... (vezi toată discuția)