Ce acte trebuie supralegalizate pentru infiintarea unui srl cu asociat unic - persoana juridica canadiana? Din cate imi dau seama doar actul de inregistrare al persoanei juridice canadiene, fiind un act oficial. Este corect?
Am fost tentat sa va zic de apostila, dar am verificat si am constatat ca acest stat nu este membru al Conventiei de la Haga, caz in care, va fi utilizata procedura clasica de supralegalizare.
In ce priveste lista documentelor de supralegalizat, acestea sunt toate documentele intocmite in Canada indiferent de emitent, cum ar fi:
- Actul Constitutiv;
- Certificat eliberat de institutia corespondenta Registrului Comertului (similar unui constatator);
- Certificat de bonitate eliberat de banca firmei mama;
- Hotararea AGA prin care se hotaraste infiintarea unei firme in Romania, desemnarea unui reprezentant, etc
Va multumesc pentru raspuns. Cand spuneti actul constitutiv banuiesc ca va referiti la actul constitutiv al societatii canadiene. Corect?
Daca in hotararea AGA este desemnata persoana care va semna actul constitutiv in numele asociatilor canadieni mai este nevoie de un mandat special in acest sens?