avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare garantie materiala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare garantie materiala

Din anul 2007 pana in anul 2010 luna aprilie am lucrat la o firma de transport persoane unde mi s-a oprit la fiecare cursa o garantie de 15%din banii de diurna ,Mie mi s-a garantat faptul ca in momentul plecarii din firma mi se vor restitui banii insa nu a fost asa a trecut deja ceva vreme si tot nimic.Am depus cerere la firma pt acesti bani insa nici un raspuns.am semnat chiar si o fisa a postului unde este mentionat acest lucru.Doresc sa aflu cum pot recupera banii ?ce anume trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:00, 15 Noiembrie 2010
vi s-a garantat ca vi se vor restitui banii in scris sau verbal? daca e trecuta in contractul de angajare aceasta obligatie atunci puteti sa dati firma in judecata pt recuperarea acestor bani.
in fisa postului este relatat acest lucru semnat de catre cei de la firma
Daca detineti documente care atesta obligativitatea dvs de realizare garantie materiala,conditionat de decizia angajatorului daca pe parcursul activitatii dvs ,nu au aparut situatii care se impuna accesarea acelor garantii materiale,legal aveti dreptul sa soliciati restituirea acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla in perioada de preaviz? danuttunad danuttunad In perioda de previz,poti fi penalizat,sau poti fi solicitat sa raspunzi unor intrebari ale unei comisii de disciplina? In perioda de previz ai aceleasi ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie materiala consituita prin contract de garantie C_CRISTINA C_CRISTINA Cum trebuie sa procedez legal, pentru a retine garantia materiala a unui salariat, fara a avea ulterior probleme. In speta, salariatul a fost Director de ... (vezi toată discuția)
Garantie la locul de munca? afiti afiti Buna ziua. Sunt angajat la o firma de distributie din dec 2011. Incepand cu luna februarie mi s-a oprit o garantie de 50 ron. Functia pe care o ocup este de ... (vezi toată discuția)