Buna ziua, eu cu fiul meu avem o Intreprindere familiala. In 2009 fiul meu a incheiat pe acea intreprindere un contract de telefonie mobila cu firma Cosmote. A ramas in urma de plata cu 2 facturi. In august 2010 eu am trimis prin posta cu Nota de inventar o denuntare unilaterala a contractului, imediat dupa majorarea tva. Nu am primit nici un raspuns. Acum am primit de la EOS KSI ROMANIA o instiintare prin care mi se aduce la cunostinta ca Inteprinderea familiala are de plata o suma foarte mare ( de 10 ori mai mare decat cele 2 facturi neplatite) si ca vor face toate demersurile pt indeplinirea executarii silite. Bine ca nici nu prea au ce executa, sediul a fost la mine acasa printr-un contract de comodat care a expirat, nu avem alt sediu si nici bunuri mobile sau imobile pe firma. Noi vrem sa platim ce datoram dar nu suntem de acord cu ce cere EOS . Ce ne sfatuiti sa facem?
multumesc pt. promtitudine, inca nu am ajuns in instanta, este vorba doar de o instiintare. Probabil ca ne vor da in judecata . Pot plati acum cele 2 facturi restante?