avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract telefonie mobila

Buna ziua, eu cu fiul meu avem o Intreprindere familiala. In 2009 fiul meu a incheiat pe acea intreprindere un contract de telefonie mobila cu firma Cosmote. A ramas in urma de plata cu 2 facturi. In august 2010 eu am trimis prin posta cu Nota de inventar o denuntare unilaterala a contractului, imediat dupa majorarea tva. Nu am primit nici un raspuns. Acum am primit de la EOS KSI ROMANIA o instiintare prin care mi se aduce la cunostinta ca Inteprinderea familiala are de plata o suma foarte mare ( de 10 ori mai mare decat cele 2 facturi neplatite) si ca vor face toate demersurile pt indeplinirea executarii silite. Bine ca nici nu prea au ce executa, sediul a fost la mine acasa printr-un contract de comodat care a expirat, nu avem alt sediu si nici bunuri mobile sau imobile pe firma. Noi vrem sa platim ce datoram dar nu suntem de acord cu ce cere EOS . Ce ne sfatuiti sa facem?
Cel mai recent răspuns: otto2007 , utilizator 21:59, 10 Noiembrie 2010
sa contestati in instanta suma care face obiectul debitului.
multumesc pt. promtitudine, inca nu am ajuns in instanta, este vorba doar de o instiintare. Probabil ca ne vor da in judecata . Pot plati acum cele 2 facturi restante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi - biroul de credit --restrictionat sa nu mai pot lua credit? florinroh florinroh As avea niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.... Pe numele tatalui meu am primit o instiintare de la EOS KSI ca trebuie sa platesc o factura din 2004 in ... (vezi toată discuția)
Conflict cu cosmmote si eos ksi nelush nelush Si eu am avut si inca chiar mai persista un conflict cu Cosmote, datorita serviciil;or telefonice proate oferite de Cosmote la sfarsitul anului 2006, am fost ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusa wap54 wap54 Am urmatoarea problema: am primit un mare-mare plic de la EOS KSI pentru un debit pe un contract telefonie mobila. Habar nu aveam de aceasta procedura cu ... (vezi toată discuția)