Am urmatoarea problema: am primit un mare-mare plic de la EOS KSI pentru un debit pe un contract telefonie mobila. Habar nu aveam de aceasta procedura cu valoarea redusa! Am primit plicul, valoarea redusa nu e redusa caci cer si dobanzi, dar am acceptat si am sunat reprezentanta EOS KSI si am stabilit ca suma sa o acopar cu cat pot lunar. Platesc si am documente. Dansa a spus ca va emite o cerere de anulare a acestei proceduri din momentul in care eu platesc. De la aceasta discutie am platit 2 rate, atatea sunt de la data primirii enormului plic si al discutiei. Nu am mai primit nici alta instiintare si nici pe site-ul judecatoriei nu apare vreo informatie noua cu toate ca doamna cu care am vb a spus ca atunci cand voi incepe sa depun bani in contul indicat de domnia sa, cont la care am depus si apare EOS KSI va anula aceasta cerere. CE MA SFATUITI SA FAC SA FIU PROTEJAT DE ALTE DEMERSURI ALE ACESTUI EOS KSI CACI EU AM DOVADA PLATII DAR PE PORTALUL JUSTITIEI NU APARE NICIO MODIFICARE! SA DEPUN O INTAMPINARE LA JUDECATORIE SI SA ARGUMENTEZ CA PLATESC LUNAR RATA LA SUMA RESPECTIVA? SAU CE SA FAC SA NU FIU PASIBIL A PLATI DOBANZI NEJUSTIFICATE?
Executare silita
ancaoprita
Buna ziua, azi mama mea a primit un plic care continea o decizie de executre silita de catre EOS KSI daca nu plateste suma respectiva in ziua primirii ... (vezi toată discuția)