avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor pentru incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor pentru incalzire

Buna!

Eu sunt studenta si stau in chirie si as dori sa solicit ajutor pt incalzire pt locuinta in care stau in chirie.
Nu inteleg de ce este necesar sa declar veniturile parintilor si bunurile aflate pe numele lor din moment ce oficial nu mai stau cu ei la locuita de domiciliu, si ajutorul de incalzire il cer pentru locuinta de resedinta? Din ordonanta eu inteleg ca trebuie sa declar veniturile si bunurile persoanelor care stau in locuinta pt care se solicita ajutorul. (art. 9 alin 1 si 2 oug 5/2003 forma actualizata).

Pana la urma in conformitate cu prevederile legale trebuie sa nu sa delcar veniturile si bunurile parintilor ?

Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:54, 22 Noiembrie 2010
OUG 5/2003 actualizata de dl. Boc si compania spune ca se vor efectua anchete sociale la un anumit nr. de cereri din totalul celor depuse...daca aveti ghinion si cade ancheta sociala chiar la dvs., nu o sa primiti banii:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire persoana fara venituri coryzalia coryzalia Sunt o persoana singura, fara loc de munca si nici o sursa de venituri decat un imprumut banesc lunar de la parintii mei - pensionari care domiciliaza la ... (vezi toată discuția)
Ajutoarele de caldura lili_soaca lili_soaca locuiesc in bucuresti sectorul2 impreuna cu fetita mea de 3 ani, intr-un apartament cu 3 camere mostenit de tatal meu de la parintii lui. eu si fetita avem ... (vezi toată discuția)