buna dimineata.
am si eu mai multe intrebari si daca se poate sa ma ajutati va multumesc.
in urma cu cateva saptamani am primit ceva de genu: xulescu,este chemat in aceasta instanta camera214.completul 5, in ziua de 26 noiembrie 2010.ora 8.30,in calitate de martor.pentru Fond- vatamarea corporala(art.181 C.p.)
Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat.
In cazurile prevazute de art.171 alin.2 si 3 COD PROCEDURA PENALA,apararea este obligatorie,iar in cazul in care partea nu isi alege aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat, i se va desemna un aparator din oficiu.
In vederea exercitarii dreptului la aparare,partea citata poate sa consulte dosarul aflat la arhiva instantei.
intrebarile mele sunt:
1. Ce pot face in privinta asta sa ma duc sau sa nu ma duc?
2.Eu am depus o declaratie la postul de politie acum 3 ani si ceva pt ca atunci s-a intamplat "evenimentul" pot sa mi-o retrag sau sa o schimb? in concluzie nu vreau sa merg la tribunal. exista vreo posibilitate? Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.:)
Este de preferat sa mergeti la instanta, alltfel veti fi amendat sau adus cu politistul.
Veti fi intrebat daca ati mai dat declaratie si daca o mentineti. Eventual veti fi intrebat daca va amintiti ce s-a intamplat. Retragerea marturiei nu e de dorit, pentru ca vi se poate face proces-verbal in sala si sa inceapa urmarirea pt marturie mincinoasa...
Martor
Anna11111
Buna seara,
Sunt citatata intr-un dosar ca si martor, iar de curand m-am casatorit si am preluat numele sotului. Exista vreo posibilitate sa aman in a ma ... (vezi toată discuția)