avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort /partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort /partaj

Buna ziua.Fratele meu este in divort(de comun acord cu ex-a).Intrebarea mea este, poate fratele sa cumpere un imobil in aceasta perioada,fara ca acest imobil sa intre in masa partajabila? Sau ar fi mai indicat sa astepte sa se termine procesul de divort si dupa aceea sa achizitioneze imobilul? Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:12, 11 Noiembrie 2010
Sa astepte pana are hotararea in mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil în timpul divortului syma syma Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : intentionez sa cumpar un imobil, prin credit ipotecar obtinut de mine pe baza venitului meu, dar ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj! conico conico buna ziua! am un frate care este casatorit de 9 ani, iar acum 1 luna a depus actele pentru divort, iar sotia lui doreste partajul casei si al bunurilor desi ... (vezi toată discuția)
Partaj in caz de abandon familiar moldoveanuna moldoveanuna socrii mei sunt despartiti de aproximativ 18-19 ani dar nu sunt divortati. vreau sa stiu ce drepturi mai are soara-mea asupra imobilului din moment ce ea este ... (vezi toată discuția)