avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arhiva notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arhiva notar

acum 6 ani mama mea a semnat un act de cedare mostenire in favoarea mamei ei (actiunea s-a petrecut acum mai bine de 6 ani si nu mai stie numele notaului).Exista vreo arhiva a notarilor informatizata de unde mama mea poate cere o copie a actului semnat/numele notarului?

mentionez ca nu am mama nu a primit nici o copie a hartiei semnate.
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 13:04, 9 Martie 2011
Fara hartia aceea e egal cu 0, daca macar numele a-ti fi stiut ar fi fost bine macar unde va-ti dus.
Adresati-va unui notar din orasul d-voastra si sunt sanse sa puteti afla. Exista in fiecare oras o arhiva cu toate succesiunile dezbatute pana in prezent.
pentru a afla daca succesiunea a fost inregistrata/dezbatuta la un birou notarial mergeti la camera notarilor publici si depuneti o cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat de la notar care nu s-a primit alpinab6 alpinab6 Buna ziua, acum 6 ani mama mea a fost inselata de catre mama si sora ei, mai exact a fost chemata de catre ele intr-un alt judet pentru a incheia un act care ... (vezi toată discuția)
Succesiune armaghedon_now armaghedon_now 1.Daca a fost efectuata succesiunea dupa ultimul parinte supravietuitor iar unul dintre mostenitori a semnat ca renunta la bunul pentru care s-a facut ... (vezi toată discuția)
Citare mostenitor la dezbaterea succesiunii elisa27 elisa27 buna ziua. mi-a murit tatal, si as dori sa imi caut sora vitrega din alt judet printr-o citare intr un ziar national, pentru succesiune. Se poate face acest ... (vezi toată discuția)