avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Consiliu de administratie - institutie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Consiliu de administratie - institutie publica

Buna ziua! Nu stiu daca am postat unde trebuie dar incerc.
Problema pe care o intampin este urmatoarea;
un membru din consiliu de administratie al institutiei solicita sa i se plateasca cheltuielie cu deplasarea (el locuind in alt oras). In Hotararea care reglementeaza activitatea CA este trecut faptul ca primeste un procent..% din salariul directoruluisi atat. Acum problema este pot eu sa-i platesc cheltuielile cu deplasarea??? (daca se poate si prevederile legale) sau nu pot, sau cum as putea sa-i platesc, exista o modalitate?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:24, 11 Noiembrie 2010
cheltuielile cu deplasarea in interes de serviciu, sau cheltuielile ocazionate cu naveta persoanei la locul de munca? :)
in prima situatie, puteti sa-i platiti, daca are delegatie, decont, etc, iar in a doua, nu se poate. :)
si alta soulutie nu mai e, el nu este angajatul nostru el numai vine la sedinte si atat,
no, atunci sa vina pe banii lui, nu aveti nici obligatia, si nici posibilitatea legala sa-i decontati transportul. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli cu naveta belakompot belakompot Buna ziua, Am doi colegi care fac naveta intre orasele A si B (firma noastra isi are sediul in orasul A; distanta dintre cele doua orase este de aprox. 30 ... (vezi toată discuția)
Ce pot deconta pe o delegatie externa? adriana m adriana m Buna ziua tuturor,lamuriti-ma si pe mine,va rog,daca am urmatoarea situatie ce fac,cum trebuie sa procedez: -am un angajat plecat in delegatie in China(fac ... (vezi toată discuția)
Diurna Ramonacj Ramonacj cand se acorda diurna? daca o echipa de baietii pleaca luni dimineata la munca si se intorc vineri, cand trebuie sa primeasca banii pt diurna? luni dimineata ... (vezi toată discuția)