De aceea v-am sfatuit la avocat, fiindca in civil nu am experienta. In justitia romana cel putin se poate intampla orice, si stiu pe de o parte si un sperjur cu dovezi unde nu s-a sesizat nici instanta nici parchetul, desi au fost sesizate ambele in scris. Rezolutia procurorului ramane, cel putin coroborativa in apararea dvs. Puteti s-o adaugati, si avocatul reclamantului n-are decat s-o contrazica daca poate =D>
Eu intuiesc ca o sa aduca un ciumpalac care sa depuna marturie ca a citit nu stiu ce pe nu stiu ce forum si de aceea nu mai cumpara bunurile firmei. Pe acest sistem pot aduce un martor mincinos, se intampla prea des. Un avocat priceput e cea mai cuminte alegere.
Pentru asta am atras atentia ca institutiile statului sunt incompetente in a ancheta un probatoriu informatic, chiar daca le e dat mura-n gura cum stiu din experienta (eu vreau sa fie competente, si altfel decat prin a-i denunta, nu vad cum sa creez acest efect - intr-o zi vor muri si mumiile "comuniste" din sistem, poate nu vor fi inlocuite de altele unu la unu).
Pentru ca politia si parchetul sa fie implicate intr-o ancheta, cazul ar trebui sa fie penal (ceea ce nu e)... banuiesc (ei oricum nu se implica si asa). Altfel cum credeti ca vor proba? :)
In ultima instanta va recomand urmatorul articol ca material de specialitate:
[ link extern ]
(va trebuie un translator autorizat, iarasi banuiesc)
prin care se poate demonstra ca cineva priceput iti poate folosi IP-ul si sparge contul pentru a-ti inscena un astfel de caz.