Neglijenta/abuz in serviciu - am fost indusa in eroare si deposedata de dreptul la indemnizatia de crestere a copilului si la salariul mediu pe unitate!
Buna ziua.Din 2006 am fost angajata cu contract de colaborare la o firma privata . Luna de luna,an de an,mi-au fost platite sau mi-am platit darile catre stat. In primavara lui 2009 am aflat ca sunt insarcinata .In aceste conditii ,in septembrie 2009 am mers in biroul Resurse Umane al firmei angajatoare si am intrebat daca statutul de colaborator imi da dreptul la indemnizatie de crestere a copilului. Raspunsul persoanei angajate la Resurse Umane a fost "Nu,colaboratorii n-au dreptul la asa ceva" .Ca urmare la spusele acestea,n-am cerut de la medicul de familie concediu prenatal,deci perioada 31 decembrie 2009(ultima zi lucrata) - 20 ianuarie 2010 (data nasterii copilului) este neacoperita dpdv al platii darilor la stat. Neavand aceasta perioada acoperita dpdv legal , acum nu pot cere sa mi se plateasca de catre firma angajatoare un salariu mediu pe unitate, drept de care orice angajat care si-a platit darile la stat in ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului beneficiaza la nasterea primului copil. Consider ca am fost dezinformata (voit sau involuntar-nu conteaza) si vreau sa actionez intr-un fel sau altul persoana care mi-a spus ca nu beneficiez de aceste drepturi . Ce trebuie sa fac?
Activitatea desfasurata in baza unui contract de colaborare nu va confera calitatea de salariat .. prin urmare, prevederile legale cu privire la ajutorul de nastere nu va sunt aplicabile decat la locul de munca unde aveti incheiat c.i.m.
Veniturile realizate in baza unui contract de colaborare intra in categoria veniturilor profesionale care se iau in considerare la stabilirea indemnizatiei pentru CCC.
Indemnizatie
simonetta_teo
va rog sa-mi spuneti daca mi se respinge dosarul pentru indemnizatie pentru cresterea copilului daca,firma la care lucrez nu a platit darile catre stat mie ... (vezi toată discuția)