avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am deschis succesiune dupa 36 de ani dupa decesul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am deschis succesiune dupa 36 de ani dupa decesul parintilor

pe titlul de proprietate sunt cu o cota de 1 pe 4 intre timp casa parinteasca a fost locuita de un frate decedat .Mi venit hotararea judecatoreasca ca mostenesc ceea ce am cerut .Intrebarea mea este am cheltuit 80 de milioane ,la fratii mei le au venit cate 10 milioane cheltuieli de judecata acesti bani imi revin mie sau judecatoriei unde a fost procesul .Am vreo sansa s a mi recuperez banii cheltuiti ? daca ei nu platesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:06, 11 Noiembrie 2010
Dvs puteti demara procedura de executare silita ,dar fiind vorba de fratii dvs poate ca ar fi indicat sa le solicitati sa vi-i dea benevol,pentru ca altfel vor plati in loc de 1000 lei 2000 sau 2500 lei.
acesti bani reprezinta cheltuieli de judecata si va revin dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu vasilepetcu vasilepetcu Am salariu net 1500. Platesc deja rata credit 900. Vine un executor si cere 1/3 din net. Cum se va clacula? Cat imi va opri din salariu si cat ii va reveni lui? (vezi toată discuția)
Buna ziua. speta mea este urmatoarea: parintii au decedat in ... mihai lucanu 1970 mihai lucanu 1970 buna ziua. speta mea este urmatoarea: parintii au decedat in 2000. cei 6 frati nu s-au inteles la mostenire fapt pentru care s-a deschis actiune in instanta in ... (vezi toată discuția)
Datornici la asociatia de proprietari denis30 denis30 am fost anuntat de Asociatia de Proprietari , ca am fost atentioanti de cei de la ......apa va fi inchisa dincauza datoriilor foarte mari .Pe toata Asociatia ... (vezi toată discuția)