avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
CLUJ

DR CIVIL
Petitia de ereditate
Dr de retentie
Propr pe cote-parti fortata si perpetua

PROCED CIVILA
Actele de procedura
Stramutarea
Indreptarea, completarea si lamurirea hotaririi judecatoresti

PENAL
Actele preparatorii
Uciderea din culpa
Principiile aplicarii legii penale in spatiu

PROC PEN
Comparatie intre nulitate si decadere
Organele la care poate fi introdusa plingerea prealabila
Prorogarea de competenta in cazul chestiunilor prealabile, al schimbarii incadrarii juridice sau al calificarii faptei ce face obiectul judecatii

ORGANIZAREA PROFESIEI
Adunarea gen a baroului
Interdictiile
Medierea
Buna seara ,daca puteti m-ar interesa subiectele de admitere in format electronic astept un rasuns la catalincons@g mail.com Multumesc anticipat

Bravo maria- monica,=D>=D>=D>=D> ma bucur pt tine, si bine ai zis, stii iei nu stii nu iei.

iti multumesc mult, Cecilia! bafta multa de tot la scris! concentrati-va, dati tot ce are memoria voastra mai bun! sa ne auzim cu vesti bune!
p.s scuze pt forma mesajului, trebuia sa arate altfel...:">
Ultima modificare: Marți, 2 Decembrie 2008
maria-monica, utilizator
camera 35 etaj 3- o singura persoana in comisie, un avocat-nu a picat nimeni, am intrat cate doi, nu ne-a lasat sa scriem nimic ci pur si simplu ne-am asezat fata in fata si am inceput sa vorbim

atentie la organele de conducere ale baroului si ale UNBR.....sfat:invatati!!!

eu am avut daca pot spune ghinionul ca pe foaia cu subiecte pe care am tras-o eu cu manutza mea sa descopar doua subiecte nesuferite: adunarea generala a baroului si consiliul unbr:D.......asta in situatia in care pe celelalte bilete era doar un subiect din aceasta arie delicata:P......

in orice caz avocatul respectiv a f:Post foarte ok in sensul ca a pus intrebari ajutatoare cat sa te faca sa iti amintesti singur.....

toate bune si bafta celor de maine!!!;)
Sa aveti bafta maine!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)