Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
DR CIVIL
Petitia de ereditate
Dr de retentie
Propr pe cote-parti fortata si perpetua
PROCED CIVILA
Actele de procedura
Stramutarea
Indreptarea, completarea si lamurirea hotaririi judecatoresti
PENAL
Actele preparatorii
Uciderea din culpa
Principiile aplicarii legii penale in spatiu
PROC PEN
Comparatie intre nulitate si decadere
Organele la care poate fi introdusa plingerea prealabila
Prorogarea de competenta in cazul chestiunilor prealabile, al schimbarii incadrarii juridice sau al calificarii faptei ce face obiectul judecatii
ORGANIZAREA PROFESIEI
Adunarea gen a baroului
Interdictiile
Medierea
Bravo maria- monica,=D>=D>=D>=D> ma bucur pt tine, si bine ai zis, stii iei nu stii nu iei.
iti multumesc mult, Cecilia! bafta multa de tot la scris! concentrati-va, dati tot ce are memoria voastra mai bun! sa ne auzim cu vesti bune!
p.s scuze pt forma mesajului, trebuia sa arate altfel...:">
camera 35 etaj 3- o singura persoana in comisie, un avocat-nu a picat nimeni, am intrat cate doi, nu ne-a lasat sa scriem nimic ci pur si simplu ne-am asezat fata in fata si am inceput sa vorbim
atentie la organele de conducere ale baroului si ale UNBR.....sfat:invatati!!!
eu am avut daca pot spune ghinionul ca pe foaia cu subiecte pe care am tras-o eu cu manutza mea sa descopar doua subiecte nesuferite: adunarea generala a baroului si consiliul unbr:D.......asta in situatia in care pe celelalte bilete era doar un subiect din aceasta arie delicata:P......
in orice caz avocatul respectiv a f:Post foarte ok in sensul ca a pus intrebari ajutatoare cat sa te faca sa iti amintesti singur.....