avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Cecivlad a scris:

maria-monica a scris:

buna seara!
am fost la camera 34, grupa 1. pana acum a fost un examen corect din toate punctele de vedere.concluzia " nu stii, nu iei! cine stie nu trebuie sa isi faca griji.
bafta celor de maine!

Bravo maria- monica,=D>=D>=D>=D> ma bucur pt tine, si bine ai zis, stii iei nu stii nu iei.

Stiu ca te bucuri pt toti, ....adica si pt mine in caz ca ...
ligiana a scris:

CLUJ

DR CIVIL
Petitia de ereditate
Dr de retentie
Propr pe cote-parti fortata si perpetua

PROCED CIVILA
Actele de procedura
Stramutarea
Indreptarea, completarea si lamurirea hotaririi judecatoresti

PENAL
Actele preparatorii
Uciderea din culpa
Principiile aplicarii legii penale in spatiu

PROC PEN
Comparatie intre nulitate si decadere
Organele la care poate fi introdusa plingerea prealabila
Prorogarea de competenta in cazul chestiunilor prealabile, al schimbarii incadrarii juridice sau al calificarii faptei ce face obiectul judecatii

ORGANIZAREA PROFESIEI
Adunarea gen a baroului
Interdictiile
Medierea

1. in numele colectivului, iti multumim colega!!=D>
2. daca sunt persoane pe aici care au cunostinte mai multe despre cum va fi examenul, ar fi momentul sa vorbeasca acum (ori...)! :training: cica actualul decan ar fi declarat ca examenul de anul acesta nu va fi ca si cel de anul trecut. ce o fi vrut sa zica...OARE?!!? :sorry:

AD ASTERA PER ASTRA!!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2008
ContSters68084, utilizator
BAFTA MARE CELOR CARE DAU EXAMEN ASTAZI....COLEGI.
La oral am avut ieri:
1.Principii si reguli fundamentale ale exercitarii profesiei de avocat.
2.Asistenta judiciara.
3.Modalitati de exercitare a profesiei de avocat.
Cu multa placere. Sa aveti bafta toti. Eu am impresia ca mi-e spalat creierul. Nu mai am nici o notiune de drept. La cluj azi incepe, cu civilul, toate probele sunt scris. Felicitari tuturor celor care au luat oralul la voi. Cred ca nu-i dracu asa de negru totusi.Si aia sunt oameni si nu cred ca vor sa fim doctori docenti sau supradotati. Bafta inca o data
mai e cineva la grupa 35????????? camera 11 etaj 5?

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)