avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
monicutzo, cu totii "ardem" sa aflam aceasta informatie:) cred ca nici domnii din comisie n-ar putea sa ne dea un raspuns exact....:) pana atunci, mai citim din simbolisti, ca vad ca apar poezii pe forum:) ca altceva mai bun ce putem face??X-( putem sa verificam in ce sali am fost....#-o ca apar la noutati:)).Cred ca mi s-a dereglat ceva pe la hipotalamus-am ramas "blocata" pe examen:) Scuzati-ma ca bat campii....:(( dana, ar trebui sa ma "combati" ca sa para asteptarea mai scurta:))
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2008
danapopa88, utilizator
maria-monica a scris:

va rog mult, comunicati va rog! cand credeti ca se vor da rezultatele?stiu ca va stresez........dar am auzit ca se dau in 2-3 saptamani, ca o sa le ia de vreo 3 ori la mana.

Draghe, la BV se dau maine dupa cum am mai spus - dar deja simt ca o iau razna. A terminat de ros si unghiile mele si ale cainelui, mi-am chemat vreo doi prieteni sa-mi instaleze niste jocuri (numai ca sa nu ma mai gandesc) si de abia astept sa scap de ziua de maine.
BNu cred ca o sa dureze nici la Buc chiar atat. Totusi in Bv au ramas vreo 65 de lucrari de corectat la voi o 1065 :))
Oricum in 2 saptamani as ajunge la balamuc...
Bafta si sa ne vedem la "stagiar 2008"
@monica

adeca, sa inteleg ca 'mnealor nu primesc felicitari de sarbatori si de-aia citesc si recitesc lucrarile noastre de trei ori ???
aa, copii, pana la urma cati candidati am fost?
aa, vroiam sa spun ca imi sunteti tare dragi!
si am auzit de la un ''catindat ''ca le vor lua la puricat. dar de ce nu se pot concentra din prima sau cum?
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2008
maria-monica, utilizator
@danapopa
buna idee, da' nu vezi ca acusica nu mai avem motive???=D>

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)