avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
dana2space a scris:

@monica

adeca, sa inteleg ca 'mnealor nu primesc felicitari de sarbatori si de-aia citesc si recitesc lucrarile noastre de trei ori ???

:happy::happy::happy:
Eu cred ca primesc ceva felicitari da` cu un continut "putin" diferit si referinte la arborele genealogic
cred ca asa cum spunea "antevorbitoru'", am fost 1065....dar scazandu-i pe cai care s-au autoeliminat, ramanem cred in jur de 1000.... simple presupuneri.... hai sa vedem cati au fost dati afara din examen...ca un joc:)) sa scrie fiecare ce a fost la el in sala:sorry:.... la amf.6, o singura persoana s-a retras, din pacate-avea sotul in coma....la amf 2 am inteles ca au fost dati afara cativa ( informatiile variaza:).... hai sa mai gasim ceva "subiecte", sa nu o luam razna:) Dar sa nu discutam despre barem....n-as suporta ....:(( cel putin la prescriptie........X-( Va pup!
@dana-ai dreptate......crezi ca daca as scrie cu "K" ar avea vreun efect????=D>:P
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2008
danapopa88, utilizator
@dorians
la nevoie ... umplem si frigiderul:D
de-o fi de porc ... atunci... tot "sarbatori" sa fie :))

@dana
mi-ai luat vorba din gura, am vrut sa scriu ca si daca vad de-alea cu "k" sau scrise in dialect de "picior" si cu stil de "varza", tot nu m-as mai supara... Ca , zau, nimic nu mi-ar produce un efect mai mare decat cel cand am vazut "celebrul" barem, harem, tampenie scortoasa gandita de o "mumie" pierduta in vasta imensitate a civilului...
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2008
dana2space, utilizator
fara barem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fara barem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si sa nu uitam ca trebuie sa vina moshu si la noiiiiiiiiii......................
In A4 un catindat nu a mai venit la penal, atata vazui io in zona mea, or mai fi fost si altii...
si parca nu au dat pe nimeni afara...

asta e pentru recensamantul care voiati sa-l facem...

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)