Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Mai, nu confunda realismul cu pesimismul ...
Si eu sper, dar incerc totusi sa raman cu picioarele pe pamant ...
Nu am avut esecuri si nu concep infrangeri... dar tocmai de asta mi-e atat de frica...
Apoi, felul cum s-a derulat acest examen, mie mi-a dat mult de gandit in privinta intentiilor pe care le au cei de "sus"
Poti sa speri infinit atunci cand rezultatul depinde de speranta, dar in acest caz este un pic altceva, iar eu prefer sa inteleg. Pot accepta sa pierd, dar nu pot sa fiu "planta"
PS Ce te face sa crezi ca NU pot lua masuri radicale?
Catre stimabilul domn PICA...
Chiar nu v-ati dat seama pana acum ca nu intereseaza absolut pe nimeni ce note preconizati dvs ca o sa luati sau, mai mult, cine a luat miss Zana pe la nush ce bal?
Serios acum... get a life!
prodecanul baroului bucuresti a intrat in amfiteatrul nostru si ne-a spus " un candidat a venit la mine si mi-a spus, eu stiam ca la dumneavoastra se copiaza, de ce nu se poate copia". ne-a mai spus domnul prodecan " iata oameni buni la ce s-a ajuns". in rest nu mi-au dat impresia ca au plecat la vanatoare de vrajitoare ci doar ca au luat masuri pentru a evita, pe cat posibil, nesimtirea dus la rang de avocat, de multi dintre cei care s-au orientat sprea aceasta profesie. unul s-a ridicat din banca si a plecat de la examen spunand " refuz sa dau un asemenea examen politienesc". era cazul sa se intervina. cu toate astea, nu a fost ala atat de negru! si stiu ce spun. sa asteptam rezultatele, sa incercam sa fim calmi.
eu sper sa fie corecti!
adica nu e o crima sa fii prost pregatit dar daca mai esti si prost, atunci nu te plange de lucrurile care ti se intampla si care afecteaza si pe altii.
cred ca este o profesie liberala, accesul nu ar trebui sa fie ingradit deoarece selectia naturala isi va face treaba. cu toate astea o minima decenta trebuie sa exista.
cei care au invatat cat de cat, si despre toti cei prezenti pe acest site se poate spune macar asta, NU TREBUIE SA FIE INFRICOSATI.nu sunt idealista dar am incredere ca vor fi corecti.
@maria-monica
am auzit ca au fost, odata ca niciodata, intr-un an de acces la stagiu vreo 1000 de catindati....dintre care au luat examenul vreo 20...
nu stiu daca este doar o poveste ...dar daca este adevarat...eu nu cred ca cei picati erau cu totii idioti, refuz sa cred asa ceva...si dintre ei s-au ridicat 20 de genii.
din ce stiu eu, cris, asta ar fi primul an cu 1000 de candidati......
si mai mult, eu nu am auzit ca vreodata pana acum in Bucuresti sa fi intrat doar 20. ce sa inteleg, ca se va intampla anul asta?