avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
psychedelicant a scris:

Catre stimabilul domn PICA...
Chiar nu v-ati dat seama pana acum ca nu intereseaza absolut pe nimeni ce note preconizati dvs ca o sa luati sau, mai mult, cine a luat miss Zana pe la nush ce bal?
Serios acum... get a life!

Deci ... ai fost chiar nesuferita la faza asta :)) De ce nu-l intrebi pe om si cat apreciaza ca era de gros plicul?:-/ Sau, cam cu cat "estimeaza" ca ar trebui sa mai contribuie?:tooth:

[ link extern ]

si nimeni nu mai doarme...
dana2space a scris:

This is what I am trying to say

40/8 = 1/5
1000* 1/5 = 200

:-/

Hai mai Dana, nu ne strica saptamana,:worthy: sper din tot sufletul sa nu fie asa, sa o lase in colo de treaba astia chiar isi bat joc de oameni? Cum sa intre mai 8 in 40, chiar ne cred prosti? :hm:
carbo a scris:

[ link extern ]

si nimeni nu mai doarme...

Poti sa ne spui si ce subiecte s-au dat la Bihor? Ca sa putem judeca tinand cont si de complexitatea lucrarii?
Merci

@ama-ama &carbo
imi pare tare rau... Totusi, chiar si acest examen se poate sustine de nenumarate ori. Intr-un fel, poate e chiar o piatra de incercare...
Parerea mea e …o parere si atat. Nu va luati dupa mine!
Eu prefer sa vad “la vie en rose” DUPA ce se afiseaza listele, pana atunci ma gandesc la tot ce ar fi posibil sa se intample, la toate scenariile care s-ar putea face…
Dar asta e stilul meu, despic firu’n 16, 32 …n pana devine totul … fara sens.
Speranta am INTOTDEAUNA, dar nu o las sa-mi abureasca realitatea.

Nu vreau sa stric nimanui nimic, mai ales ca tot ce spun sunt doar banuieli, impresii, deci NIMIC cu certitudine real. E vorba doar de stiluri diferite, eu prefer sa ma astept la tot ce poate fi mai rau si sa am parte de tot ce poate fi mai bine. Invers, as simti prabusirea si e cam de “Doamne fereste” in privinta consecintelor

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)