Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
daca va ajuta cu ceva postarea mea...ideea este ca in general in provincie se promoveaza examenul in proportie destul de mica, tocmai pe motivul asta foarte multi candidati vin in bucuresti pentru ca promovabilitatea este mult mai mare...
anul trecut la bucuresti din un pic peste 900 de candidati au picat 200 care au facut apoi contestatie si au trecut foarte multi din cei 200...
si intr-adevar cum spunea cineva mai sus, a existat un singur an in bucuresti in care a fost macel si au promovat doar vreo 20
in concluzie, linistiti-va pe cat posibil, ce se intampla in provincie se intampla mai mereu, de aceea se vine in bucuresti !
oameni buni! astazi este marti.....pana saptamana viitoare, spre sfarsit, mi se pare ca mai e o eternitate! fac ce fac dar ma gandesc numai la rezultate, ma uit pe site, ma apuca spaima, ies de pe site curiozitatea me recheama. ceva de bine ne spune cineva.....:((