Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
eu am fost in a2. din observatiile mele au fost vreo 4 eliminati, insa eu posibil sa mai fi fost ca eu am stat mai in spatele amfiteatrului si nu stiu ce razboiuri s-au dus si in fata :(
succes
ps. mie mi-a spus un 'domn consilier' care urma sa corecteze la penal ca ar da rezultatele JOI (desi nu mi se pare posibil sa corecteze asa repede).
Mai ca v-as amuza eu copii, nefiind direct implicata in situatie dar am langa mine o domnita care-si roade unghiile cu spor si care a hotarat sa faca drum pana la "locul faptei" de vreo 5 ori si de 6 s-a razgandit.:P
Din auzite se pare ca situatii cu eliminati fura si in targul Iesilor. O bucata doar.
@mstres
Mi se pare mie sau tu erai la "colegii" cu finantele? Ai fost o dulce si data trecuta...
Auzi, poti sa ne zici de de-alea de la voi finantistii, ca sa nu ne simtim singurii in "chinurile creatiei"
Fiul unui avocat termina cu succes facultatea de drept si promoveaza examenul de intrare in Barou cu nota 10. Tatal, mindru, se hotaraste sa se pensioneze si sa-i lase afacerea fiului. Il cheama in birou si-i arata un munte de dosare, mai vechi si mai noi:
- Iata, fiule, asta e munca mea de o viata. Eu nu mai am putere sa continui, asa ca te las pe tine.
Se pune baiatul pe treaba si cistiga proces dupa proces. Dupa 6 luni, ii zice tatalui:
- Tata, am reusit! Am rezolvat toate dosarele pe care mi le-ai lasat!
- Timpitule, nu trebuia sa faci asta! Tu de unde crezi ca am avut bani sa te intretin pana acum?