avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
maria-monica a scris:

din ce stiu eu, cris, asta ar fi primul an cu 1000 de candidati......
si mai mult, eu nu am auzit ca vreodata pana acum in Bucuresti sa fi intrat doar 20. ce sa inteleg, ca se va intampla anul asta?

nu, povestea auzita se refera la trecut...cifrele probabil ca sunt aproximative.
la bucuresti nu au fost niciodata probleme, sincer, tocmai de asta s-au si zburlit acum!
aveti incredere in lucrarile pe care le-ati facut, nu va demotivati! fiecare stie ce a scris si cat de bine a scris...
@Monica
Iubita mea sa-ti povestesc ceva : intamplarea a facut ca eu sa stau intr-o banca defecta, cu masa de scris sparta, fix in spatiul de scris, unde in mod normal tineai foaia. Ei bine, nu aveam altceva ce sa fac decat sa iau o mapa cartonata si sa scriu pe ea. Asta am si facut dar, de cel putin opt ori, au venit sa ma intrebe daca nu cumva am ceva in ea…Probabil ca m-ar fi intrebat si mai des daca nu le era deja si jena sa o faca. Devenise un gest reflex si cum se apropia vreun “observator” instinctiv ridicam si deschideam mapa, sa vada oamenii ca nu am alte intentii. Plus ca de fiecare data vedeau si craterul facut de acel obiect contondent folosit de vreun “nervos”
Concluzie : cum crezi ca m-am simtit eu cand, in loc sa ma concentrez, executam la fiecare 20 de minute operatiunea “mapa”? Asa ca, draga mea, civilizatia si bunul simt se apreciaza de ambele parti … Nu zic ca nu ar avea dreptate incercand sa aduca la o linie fireasca si corecta modalitatea de examinare, dar nici sa nu cada in extrema cealalta si sa ne trateze pe toti cu aceeasi masura. Deci la faza cu examenul politienesc, sorry, dar nu-ti dau dreptate, intamplarea face sa fi avut contact si cu ceea ce inseamna adevarata civilizatie, in sensul de respect real fata de fiinta umana (si nu numai). Iar la acest examen, a planat asupra tuturor o invinuire de frauda, iar prezumtia de nevinovatie era un banc rasuflat…
danutza mea...in cazul asta, iti dau dreptate. stiu ce inseamna sa nu te poti concentra.
eu cred ca s-a ajuns aici din cauza unora prea .....vorbareti...care au creat o aura extrem de libertina examenului.
....acuma nu mai stiu...sper sa fie bine
fratilor la Cluj a fost horror la penal. Contemplam toti tavanul si peretii de parca ar fi fost niste picturi de Renior. Uitati-va aici: Reabilitarea judecatoreasca; Unitatea legala de infractiune. Ultrajul. Cu barem de corectare de 0,10, 0,20, 0,30. Ne-au terorizat.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)