sper ca nu sah...;)
=D>:kissing:
Pe bune daca nu mi-ar face o mare placere sa bem o :coffee: , fie si doua , hai treaca de la mine.
Oameni buni
Eu m-am cam saturat de sfaturi, basme si alte frectii la picioru' de lemn... Ce naibii ne tot "dirijam" unii pe altii?
Pana la urma, fiecare e liber si sa "boceasca" (daca asa se simte mai bine), sa faca haz de necaz (cum zicea colega de mai sus), sa "anticipeze" bazaconii, sa-si roada unghiile, etc.
Ce atatea sensibilitati? "Ah, vai mi-ai stricat ziua", "vai tu ce negativ gandesti", "nu mai vreau sa vorbim de barem" sau alte porcarii si aberatii pe aceeasi tema.
De ce, oameni buni, care va afectati, nu faceti nimic CONCRET??? Ca, pe bune, ultimul lucru de care avem nevoie acum sunt "lupii moralisti"
Adica, atmosfera chiar s-ar mai destinde daca, de exemplu ati spune un banc, o poanta, o intamplare din sala, sau orice ar putea destinde "ridurile" .... Daca mai aveti putere hai sa ne amuzam cu totii, daca nu, hai sa plangem, ca nici asa nu e rau, poate la final ne umfla rasul!!!
Numai, sa nu mai vorbim de "vai cat esti de stresat sau cat de mult ma stresezi pe mine"