avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Io's rataaaaaaaaa, ca la cat macan toata ziua..... :P:rofl:
ligiana a scris:

dana2space a scris:

Oameni buni
Eu m-am cam saturat de sfaturi, basme si alte frectii la picioru' de lemn... Ce naibii ne tot "dirijam" unii pe altii?
Pana la urma, fiecare e liber si sa "boceasca" (daca asa se simte mai bine), sa faca haz de necaz (cum zicea colega de mai sus), sa "anticipeze" bazaconii, sa-si roada unghiile, etc.
Ce atatea sensibilitati? "Ah, vai mi-ai stricat ziua", "vai tu ce negativ gandesti", "nu mai vreau sa vorbim de barem" sau alte porcarii si aberatii pe aceeasi tema.
De ce, oameni buni, care va afectati, nu faceti nimic CONCRET??? Ca, pe bune, ultimul lucru de care avem nevoie acum sunt "lupii moralisti"
Adica, atmosfera chiar s-ar mai destinde daca, de exemplu ati spune un banc, o poanta, o intamplare din sala, sau orice ar putea destinde "ridurile" .... Daca mai aveti putere hai sa ne amuzam cu totii, daca nu, hai sa plangem, ca nici asa nu e rau, poate la final ne umfla rasul!!!
Numai, sa nu mai vorbim de "vai cat esti de stresat sau cat de mult ma stresezi pe mine"

Am terminaaaaaaaaaaaaattttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!
Haideti sa va spun eu o poanta din sala. Am avut un coleg de suferinta tare pontos. A zis ca daca intra organizeaza concurs la care sa participe maestrii care vor sa-l ia stagiar. Examenul va fi oral.

Ligiana, bun venit la club.

:)):)):)):)):))Geniala ideea colegului. Daca n-as avea deja maestru mai ca i-as urma exemplul
ligiana a scris:

[Haideti sa va spun eu o poanta din sala. Am avut un coleg de suferinta tare pontos. A zis ca daca intra organizeaza concurs la care sa participe maestrii care vor sa-l ia stagiar. Examenul va fi oral.

Examen oral...... :rofl::rofl::rofl:
Iertati-ma nu mai fac. :sorry:
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2008
Cecilia Popa, Avocat
@Ligiana
Era .... cam :"> colegu' tau
Si ce mai zicea???:duh::rofl:
dana2space, utilizator
Cecivlad a scris:

Io's rataaaaaaaaa, ca la cat macan toata ziua..... :P:rofl:

:)):)):)):)) Mi se zice rechinulB-)

Aoleo, nu m-am prins de examen:">P:rofl:
ContSters69036, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)