avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
DIANA AVA a scris:

sah a scris:

am facut contestatie X-(
la procedura penala am fost nedreptatit, mi-au pus 6 X-( iar eu ma asteptam la un 8 X-(

SAH _ de unde esti?

din Ploiesti sunt. Cand am facut contestatie mi-au spus ca azi o sa am rezultatul, insa azi cand am fost la barou mi-au spus ca afiseaza luni dupa ora 12. Nu inteleg de ce mai dureaza atat de mult X-( , in conditiile in care au facut contestatii doar 37 de persoane. Cred ca restul s-au lecuit de facut contestatii cand au vazut mediile de 2, 3, 4 si 5. Este bataie de joc X-( mie mai imi trebuiesc 25 de sutimi X-(
ar fi bine sa fie vorba doar despre nishte opinii diferite la Iasi....nu e totul atat de inocent si roz....credeti-ma
eu am picat la penal...am facut lucrarea identica cu a unei colege cu care am colaborat...ea a luat 6,87, iar eu 4,25....ii cam doare in cot cum corecteaza....macar daca aveau un pic de bun simt sa afiseze un barem....sper sa am bafta in contestatie....
la procedura civila ea 4,75, eu 6,62....credeti-ma ca erau identice lucrarile!!!!!!!
sunt absurzi....as vrea sa vad si eu dupa ce barem corecteaza....altfel nu inteleg cum astfel de note.....de fapt sunt sigura ca nu au un barem, se corecteaza tinandu-se cont de altfel de criterii din pacate
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Decembrie 2008
candiasi, utilizator
am scapat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
praf si la constanta oricum..la ciivl cu barem cu tot am luat nota mai mica..si la penal unde pe barem ieseam la limita si cu transporatie multa..am luat lejer...
ce conteaza e ca am scapaattttt...ne vedem in instanta :D..sau in prima carciuma zilele astea
=D>=D>Carbo, felicitari.

;):console:Candiasi, ai pm;)
Parerea mea este ca acest examen a fost o cacialma. Am picat, dar nu ma las.....astept rezultatele la contestatii.
Am o intrebare : Un candidat care nu se prezinta la o proba scrisa, poate sa o sustina in afara examenului (adica de unul singur, putem spune in particular ) sau este declarat respins. Astept raspunsul vostru, e foarte important pentru mine.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Decembrie 2008
Rodica Ciobanu, Avocat

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)